Enterprise Software — February 7, 2016 at 8:27 am

Socrate+ ERP și Socrate Salarii compatibile cu Microsoft SQL Server 2014

by

socrate_8246551_1326107969Socrate+ ERP și Socrate Salarii de laBIT Software sunt compatibile cu cea mai nouă tehnologie de baze de date, Microsoft SQL Server 2014, astfel ca utilizatorii să aibă acces la cele mai noi generații de software.

SQL Server 2014 oferă performanță esențială datorită bazei de date cu stocare în memoria RAM integrată, capacității mult mai rapide de extragere a detaliilor de date prin instrumente familiare și platformei pentru medii cloud hibride.

Pe măsura dezvoltării companiei, crește și volumul de date care trebuie gestionat, cresc pretențiile pe care le aveți de la baza de date care contribuie la funcționarea aplicațiilor și, implicit, a companiei. Indiferent că este vorba despre evidența stocurilor, tranzacțiile de vânzare sau gestionarea clienților, o bază de date lentă sau indisponibilă poate crea blocaje în îndeplinirea sarcinilor de către angajați și îi pot determina pe clienți să se orienteze către alte companii.

Microsoft SQL Server 2014 aduce un plus de viteză și performanță în rularea sistemelor Socrate+ și Socrate Salarii și reduce duratele de inactivitate. Cu noua tehnologie de bază de date cu stocare în memoria RAM integrată în SQL Server
2014, companiile pot efectua tranzacții cu o viteză de 10 ori mai mare pe același hardware. SQL Server 2014 are capacități integrate care asigură că baza de date funcționează fără întreruperi.