Enterprise Software — February 7, 2016 at 1:11 pm

Anca Lăzărescu, XAPT Solutions: Microsoft Dynamics NAV 2016 aduce multe noutăţi menite să consolideze caracterul robust şi flexibil al soluţiei.

by

XAPT Solutions, furnizor de soluţii de business de tip ERP, anunţă semnarea primelor proiecte pentru implementarea celei mai noi versiuni a solutiei Microsoft Dynamics NAV.

 

dsc_7943
Anca Lazarescu, Sales Manager, XAPT Solutions

„Lansată în toamnă anului trecut, Microsoft Dynamics NAV 2016 aduce multe noutăţi menite să consolideze caracterul robust şi flexibil al soluţiei. Ne bucurăm că avem deja doi clienţi care au ales să beneficieze de aceste avantaje. Este vorba despre două proiecte diferite: o implementare pentru o companie ce activează în domeniul serviciilor de securitate şi un upgrade al unei versiuni mai vechi a soluţiei pentru un partener deja cu tradiţie al XAPT, având ca obiect de activitate serviciile din domeniul educaţiei. Putem spune că este, totodată, un semn pozitiv din partea pieţei, primit pe finalul anului trecut, mediul de afaceri fiind din ce în ce mai receptiv în a urma modele de business internaţionale”, a declarat Anca Lăzărescu, Sales Director XAPT Solutions.

Microsoft Dynamics NAV 2016 este o soluţie de business dedicată companiilor mijlocii, uşor adaptabilă şi customizabilă, oferind capabilități semnificative în ceea ce priveşte mobilitatea, precum și interoperabilitatea cu Microsoft Azure, Microsoft Dynamics CRM și Office 365. Alte beneficii: imbunătaţiri ale facturării electronice, Report Enhancements (actualizarea rapoartelor existente şi crearea de rapoarte noi), Optical Character Recognition (OCR) (introducerea automată a documentelor în Microsoft Dynamics NAV (de exemplu: facturile de achiziţie)), actualizarea datelor din Microsoft Dynamics NAV prin adăugarea de informaţii venite din surse externe aplicaţiei; disponibilitatea pentru orice dispozitiv (smartphone, notebook, tablete, 2-in-1 si desktop).
XAPT este clasat ca partener principal Microsoft Dynamics ERP în regiunea Europei Centrale și de Est și unul dintre cei mai mari la nivel mondial. Grupul este prezent, prin proiecte, pe 5 continente, având birouri în Australia, Bulgaria, Canada, Ungaria, România, Statele Unite ale Americii și are parteneriate strategice în multe alte țări.

În România, XAPT Solutions are o experienţă de 19 ani, concretizată azi în peste 160 proiecte Microsoft Dynamics, fiind partenerul Microsoft cu cea mai mare stabilitate în piaţă. In anul 2015 a câştigat titlul de „Best Performance in Microsoft Business Solutions” pentru cele mai bune rezultate in vânzări.