Foto-Video-Audio — February 13, 2016 at 2:03 pm

Noile Sony Handycam compacte

by

fdr-axp33Noile modele de camere video Sony Handycam te impresionează prin imagini vibrante, pline de culoare și detalii, la rezoluție 4K.

Vârful de gamă în 2015 este modelul Sony Handycam FDR-AXP33, care aduce un plus de realism 4K pasionaților de imagine.
Pe măsură ce vânzările globale de televizoare 4K Ultra HD avansează, consumatorii devin mai interesați de înregistrarea propriului conținut la rezoluție 4K.
Noua linie Sony de camere video Full-HD vine cu o serie de îmbunătățiri care te ajută să te bucuri de fiecare moment. Trei modele noi – HDR-PJ620, PJ410 și CX450 – oferă înregistrări HD încântătoare și tehnologii de stabilizare optică.
O caracteristică standard pentru toate modelele Handycam, Highlight Movie Maker îți permite să realizezi filme scurte cu efecte de tranziție și muzică de fundal, chiar dacă nu ai cunoștințe de editare video. Camera alege cele mai bune imagini și compune filmul pe care îl poți încărca cu ușurință pe platforme online ca Facebook sau YouTube. Toate imaginile sunt înregistrate în format MP4, fiind astfel ușor de distribuit online.

Disponibilă pe cele mai multe dintre noile camere Sony, funcția Multi Camera Control îți oferă o gamă variată de opțiuni creative prin accesul simultan la mai multe camere compatibile. Astfel, poți opri sau porni înregistrarea, poți apropia imaginile îndepărtate folosind zoom-ul, poți fotografia cu mai multe camere în același timp. În cazul în care ești utilizator de Action Cam sau de camere de tip obiectiv Sony, poți controla până la cinci dispozitive simultan.

Prin utilizarea dispozitivului VCT-CSM1, poți adăuga o a doua cameră pe Handycam-ul Sony, pentru a te bucura de abordări diferite ale aceleiași imagini.

Este ușor să combini imaginile înregistrate de fiecare cameră pentru a realiza un film dinamic cu aplicația PlayMemories Home.

Funcția de Live Streaming disponibilă pe noile modele îți permite să transmiți live imagini HD și sunet de la Handycam prin accesul la o rețea wireless.

Înregistrarea în format XAVC S la un bit-rate de 50Mbps și un sistem avansat de stabilizare optică – Balanced Optical SteadyShot sau Optical SteadyShot cu mod Intelligent Active – sunt caracteristici standard ale noilor modele Sony Handycam lansate în 2015. Cu un unghi de cuprindere mare, de 26,8mm, camerele pot fi utilizate pentru înregistrarea celor mai frumoase momente din vacanță, de la reuniuni de familie sau din viața de zi cu zi.