Evenimente — February 14, 2016 at 12:32 pm

Soluțiile profesionale de telecomunicații susțin eficiența afacerii

by

istock_000001702913mediumVERACOMP va organiza miercuri, 30 septembrie, la Athene Palace Hilton, un seminar dedicat solutiilor profesionale de telecomunicatii. Scopul evenimentului este de a furniza companiilor si institutiilor informatii critice despre modul in care comunicarea interna si externa, sustinuta cu tehnologie adecvata, poate contribui deopotriva la eficientizarea activitatilor zilnice, dar si la reducerea costurilor.

Disponibilitatea reprezinta, in prezent, unul din pricipiile critice ale mediului de afaceri. Studiul recent lansat de Ernst&Young referitor la „Utilizarea dispozitivelor mobile in Romania” releva faptul ca peste 87% dintre respondenti sunt detinatorii de telefoane smart, iar dintre acestia 66% utilizeaza aplicatii de business.
In paralel cu mobilitatea tot mai accentuata, tot mai multe companii au medii de lucru distribuite intre doua sau mai multe locatii – in tara sau chiar in afara granitelor.
Nevoia de comunicare si chiar interactiune directa – sub forma de sedinte de lucru sau alte sesiuni de comunicari – ridica probleme din punct de vedere al costurilor logistice si nu numai: costuri de deplasare, costuri cu personalul etc.
Solutiile profesionale de telecomunicatii rezolva aceasta problema. Participantii la seminar pot afla in ce mod si care sunt solutiile care sustin o comunicare eficienta.

Evenimentul este dedicat atat personalului specializat IT din companii medii si mari, cat si nivelului decizional din companii medii – care inteleg atat importanta comunicarii dar si dezideratul unei solutii rentabile.
Inscrierile la eveniment se mai pot face in limita locurilor disponibile. Pentru inscrieri, va rugam contactati organizatorul la adresa events@veracomp.ro sau telefonic la 021.529.8200.