Evenimente — February 14, 2016 at 10:47 am

Windows 10 lansat cu inițiativa globală Upgrade Your World

by

windows-10_product-familyMicrosoft lanseaza sistemul de operare Windows 10 pe data de 29 iulie prin organizarea unei serii de evenimente dedicate fanilor, prin acțiuni pe care le va susține împreună cu mii de retaileri, incluzând magazinele dedicate Microsoft, printr-o nouă campanie de advertising globală şi printr-un program care își propune să promoveze persoanele şi organizațiile din întreaga lume care au un impact pozitiv pentru cei din jur, urmând să se desfășoare pe durata unui an.

Sistemul de operare Windows 10, disponibil pentru prima dată ca upgrade gratuit, are funcții îmbunătățite de securitate şi actualizări permanente. Integrând noi aplicații precum Cortana, Microsoft Edge şi Xbox, Windows 10 este considerat de producator ca fiind cel mai bun Windows care a existat vreodată.

Magazinele dedicate Microsoft vor sărbători lansarea Windows 10 în peste 110 locații din SUA, Canada şi Puerto Rico. De asemenea, în anumite magazine Microsoft vor fi organizate evenimente dedicate fanilor care vor include experiențe directe de testare a Windows 10, premii, cadouri şi multe altele.

Serviciile Tech Bench vor oferi sprijinul necesar celor care fac upgrade-ul la Windows 10, precum şi servicii de migrare a datelor pentru a ajuta utilizatorii să-şi mute fișierele din PC-urile vechi în cele noi şi puncte de testare unde consumatorii pot încerca noul Windows 10.

Upgrade Your World este o nouă inițiativă implementată pe parcursul întregului an, care își propune să celebreze pe cei care reprezintă o sursă de inspirație pentru alții, având la bază viziunea Microsoft de a ajuta oamenii să realizeze mai mult prin tehnologie, precum şi pentru a sărbători lansarea Windows 10.

Microsoft va colabora pe parcursul acestui an cu 10 organizații non-profit globale şi cu 100 organizații naționale provenind din 10 țări, pentru a-i ajuta să schimbe lumea în bine. Compania va investi 10 milioane de dolari pentru a le sprijini misiunile şi pentru a spori nivelul de conștientizare în ceea ce privește cauzele lor.

Mii de angajați Microsoft se vor implica voluntar pentru a schimba în bine comunitățile lor pe 29 iulie, cu ocazia lansării Windows 10.