Evenimente — February 29, 2016 at 1:18 pm

Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna februarie

by

Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta stirile din luna februarie, impreuna cu partenerii sai Siemens Enterprise Communications – Siemens Enterprise Communications – Unify, Adcon Telemetry – OTT Hydromet, Panasonic, Aspect Software, 3DS Dassault Systemes / Exalead, Lancom Systems, Alcatel-Lucent, Media5 Mediatrix, Dialogic, Snom, KEYMILE and Hughes Network Systems.

Beia Consult International, partener Silver in cadrul Customer Care Conference & Expo va participa in luna martie la cel mai important eveniment din Europa de Est, dedicat industriei de custom care, cu accent pe perspective strategice de marketing. Aceasta ofera o oportunitate excelenta de a obtine o privire de ansamblu privind pietele customer care, de la centre de apel si birouri de ajutor pana la posibilitati de contact cu clientii fata in fata.

Adcon TelemetryOTT Hydromet, producator de echipamente profesionale de masurare pentru hidrologie si meteorologie, a achizitionat Lufft Mess- und Regeltechnik, unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente de masurare a mediului. Odata cu achizitionarea companiei Lufft si achizitia recenta a Sutron Corporation in 2015, OTT Hydromet continua sa se dezvolte ca un furnizor premier de solutii meteorologice avansate.

Unify, lider in software si servicii de comunicatii, a anuntat un parteneriat cu Telent, un lider de servicii tehnologice care proiecteaza si livreaza solutii si servicii pentru organizatii astfel incat acestea sa isi imbunatateasca si sa-si mentina retelele critice si sistemele de operare TIC. Conform partneriatului realizat intre Unify si Telent, acesta va oferi solutia OpenScape Voice ca parte a noului sau serviciu TelentConnect, pentru a rula OpenScape Voice cu propriile sale operatiuni in Marea Britanie si Irlanda.

Panasonic, lider in industria in computere mobile extrem de fiabile si inovatoare, a adaugat doua noi tablete robuste portabile pentru portofoliul sau divers de dispozitive mobile enterprise. Fiind cele mai usoare si robuste tablete portabile din lume, aceste dispozitive Android si Windows de 4,7 inch sunt dotate cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon, oferind performante de varf in industrie, impreuna cu un design special facut si acreditarile robuste care se ridica la inaltimea brand-ului. De asemenea, Beia Consult organizeaza trainig PBX pentru parteneri.

Un nou sondaj pe consumatori efectuat de Aspect Software, prezinta date convigatoare referitoare la consumatori si ca acestia sunt gata sa interactioneze cu un brand pe baza de mesaje. Aspect Consumer Experience Index arata ca 38% dintre consumatori ar folosi mai degraba aplicatii de mesagerie cum ar fi Facebook Messenger sau WhatsApp pentru a apela la serviciul pentru clienti decat apeluri telefonice. Constatarile sunt chiar mai convingatoare atunci cand sunt privite cu un raport recent Dimension Data, care a descoperit ca organizatiile de asistenta pentru clienti anticipeaza o scadere de 35% in interactiunile de voce cu consumatorii in urmatorii 2 ani. De asemenea, compania a aparticipat la CCW, International Conference and Trade Show privind serviciul clienti – comunicare si industria de centre de contact.

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software si solutii de proiectare 3D, a anuntat lansarea solutiei de industrie pentru bunurile de consum ambalate (CPG) si industria de retail, “Perfect Production”. Bazat pe platforma 3DEXPERIENCE, “Perfect Production” ajuta producatorii CPG globali moderni sa imbunatateasca eficienta instalatiilor, a productivitatii si a flexibilitatii acestora cu aplicatii digitale puternice de management al operatiunilor de fabricatie.

Ascom a certificat o serie de produse Wireless LAN ale LANCOM Systems, cel mai important producator german de solutii de retea pentru sectoarele publice si private. Specialistul in solutii de comunicare la fata locului in unitatile de asistenta medicala ofera acum telefonie securizata Voice-Over-WLAN prin internediul componentelor de retea de la LANCOM, receptorul i62 VoWLAN si smartphone-ul Myco de la Ascom. Spitalele si unitatile beneficiaza de conexiuni VoWLAN fiabile si autoprotejate.

Alcatel-Lucent a anuntat ca mebrii cosilului de aministratie au hotarat sa delisteze in mod voluntar actiunile americane depozitar ale acestora (“ADSS”), fiecare reprezentad o actiune ordinara Alcatel-Lucent, cu o valoare nominala de 0,05 euro per actiune (“Actiunile Alcatel-Lucent”) din New York Stock Exchange (“NYSE”).

Cel mai important furnizor de solutii de comunicatii bazate pe IP, Media5 Corporation anunta lansarea noii versiuni DGW, care permite functionarea capabilitatilor Session Border Controller (SBC) in seriile Mediatrix 3000. Seria Mediatrix 3000 este un aparat VoIP multi-serviciu ce combina un gateway media si acum capabilitatile SBC intr-o plaforma sigura si cuprinzatoare. Seria Mediatrix 3000 este solutia perfecta pentru partenerii care utilizeaza canale SIP si servicii gazduite pentru segmentul SMB.

Dialogic, un furnizor de solutii de infrastructura si aplicatii optimizate pentru cloud pentru furnizori, intreprinderi si dezvoltatori, a anuntat ca societatea va incepe sa ofere aplicatii de comunicatii in timp real pentru clientii furnizori prin achizitionarea a APEX Communications Inc. Intrarea companiei Dialogic pe aceasta piata este un raspuns direct la noile cerinte de la furnizorii de servicii pentru a aborda satisfacerea clientilor si obiectivele de profitabilitate prin aplicatii de retea sau bazate pe cloud, care sunt rapid dislocabile si personalizate.

Snom a anuntat un nou program pentru a crea centre de training Snom in intreaga lume. Acest program va oferi un flux de cunostinte pentru partenerii Snom si se va asigura ca training-ul consistent si de calitate superioara este disponibil pentru toti distribuitorii, resellerii Snom si clientii ITSPs.

KEYMILE adauga solutii cuantice de criptografie de la ID Quatique, lider mondial in solutii de cripari cuantice in conditii de siguranta din Elvetia, pentru gama de produse pentru retele de comunicatii critice. Aceasta mutare subliniaza pozitionarea strategica a KEYMILE ca furnizor principal de sisteme de misiune critica extrem de sigure pentru autoritatile locale, companiile de cai ferate si a unitatilor de energie.

Juriul, personalul, voluntarii si medicii veterinari care administreaza cursa de 1.000 de mile Yukon Quest International Sled Dog vor ramane in contact unii cu altii si cu lumea exterioara folosind serviciile prin satelit de mare viteza de la Hughes Network Systems, LLC (Hughes), lider la nivel mondial in solutii si servicii de comunicatii prin satelit in banda larga.