Internet/Telecom — May 31, 2016 at 1:42 pm

Orange prezintă cea mai bună ofertă pentru clienții care vizitează Republica Moldova – Go Moldova

by

image004Clienții Orange care vizitează Republica Moldova pot beneficia începând de acum de tarife mai avantajoase în roaming, cu o ofertă dedicată – Go Moldova. Astfel, noua opțiune oferă 30 de minute sau SMS-uri incluse și un tarif avantajos pentru traficul de internet: 0,20 euro/MB, totul cu 4 euro.

Pentru mai multă libertate oferită utilizatorilor, opțiunea poate fi activată oricând, iar clienții plătesc doar atunci când se află în roaming. După terminarea minutelor incluse, opțiunea se va activa automat cu un nou pachet de 30 de minute cu 4 euro, astfel încât utilizatorii să nu aibă grija costurilor suplimentare. Activarea acesteia se poate realiza fie accesând contul Orange sau printr-un apel la *100# ramura Roaming și Internațional. Opțiunea este disponibilă atât pentru abonamente cât și pentru clienții PrePay Orange. În plus, oferta se aplică și clienților business*.

„Republica Moldova este o destinație importantă pentru clienții Orange și această ofertă vine în întâmpinarea celor care vor să beneficieze de mobilitate și libertate de a comunica atunci când călătoresc. Activarea ei se realizează extrem de simplu și costurile pot fi ținute sub control, pentru călătorii fără griji, deoarece obiectivul nostru este să le oferim clienților opțiunile de care au nevoie pentru a fi mereu conectați cu cei dragi. ” a declarat Anca Veluda, Consumer Division Manager în cardul Orange România.

Oferta este valabilă începând cu 4 mai 2016, până la 20 iulie 2016, cu posibilitate de prelungire. Mai multe detalii despre produsele şi serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro .