Securitate — June 6, 2016 at 6:04 pm

Aduceți aplicația dumneavoastră pe piață înaintea competiției

by

 

Software-ul inovativ determină liderii pieței de astăzi. Astfel companiile schimbă modelul de business tradițional și se evidențiază în fața competiției. Calea către succesul pe termen lung și inovație se află în cloud – prin soluțiile de Platformas- a-Service (PaaS). Indiferent dacă produsul este on-premise precum OpenShift Enterprise de la Red Hat sau public precum OpenShift Online de la Red Hat, aveți acces la o platformă premiată care vă ajută să aduceți următoarea idee pe piață înaintea competiției.

romsymPrezentare generală

OpenShift Enterprise de la Red Hat este o platformă de aplicații care ajută organizațiile să dezvolte, să lanseze și să administreze perfect aplicații peste infrastructuri cloud fizice, virtuale sau
publice. Construit pe tehnologii Open Source verificate, OpenShift Enterprise ajută dezvoltarea aplicațiilor și echipele de operațiuni IT să modernizeze aplicațiile, să livreze noi servicii și să accelereze procesul de dezvoltare.

OpenShift Enterprise pentru echipele de dezvoltare de aplicații

OpenShift Enterprise oferă dezvoltatorilor o platformă optimă pentru furnizarea, construirea și lansarea aplicațiilor și a componentelor acestora într-o metodă self-service. Folosind fluxuri de lucru automatizate precum procesul sourceto-image (S2I) este simplu de transformat cod sursă din sisteme de control al versiunii în imagini de container gata de lucru, formatate pentru Docker. OpenShift se integrează cu unelte de livrare și integrare continuă, fiind soluția ideală pentru orice echipă de dezvoltare.

Pentru operațiuni IT

OpenShift Enterprise oferă operațiunilor IT un mediu sigur, de nivel ridicat cu control al politicilor și automatizare pentru aplicațiile bazate pe containere din producție. Serviciile de cluster, programare și orchestrare bazate pe Kubernetes oferă capabilități de load-balancing și de auto-scalare.
Caracteristicile de securitate împiedică utilizatorii să compromită containere la care nu au acces. Deoarece OpenShift poate atașa unități de stocare persistente direct la containere Linux, organizațiile IT pot rula și aplicații stateful și aplicații stateless pe o singură platformă.

Dezvoltatorii pot lucra rapid și eficient

Accelerează dezvoltarea

Treceți de la concept la producție mai rapid, împuternicind dezvoltatorii – fără a compromite operațiunile.

Folosește eficient infrastructura

Implementați servicii distribuite scalabile, avansate, bazate pe containere. Aduceți portabilitate aplicațiilor care vă fac afacerea să funcționeze.

Asigură portabilitatea aplicațiilor

Cu un model de containere bazat pe Docker și securizat de către Red Hat, și cu un motor de orchestrare bazat pe Google Kubernetes, aveți cele mai bune inovații de la cineva care înțelege nevoile unei organizații mari.

Oferă alegeri dezvoltatorilor

Pot folosi interfețe, limbaje, frameworkuri, servicii, cloud-uri, elasticitate și infrastructura pe care le cunosc și le iubesc.
Platforma OpenShift este disponibilă în 2 modele de la Red Hat

PaaS public
• OpenShift Online este serviciul public de Paas de la Red Hat care oferă o soluție de dezvoltare, lansare și găzduire în cloud.
• Permite aplicațiilor scalarea automată într-un mediu elastic de cloud
• Aducere mai rapidă pe piață
• Înregistrare gratuită: Disponibil dezvoltatorilor să verifice toate caracteristicile și capabilitățile și să
înceapă sa codeze și să ruleze aplicații pe OpenShift Online chiar de astăzi.

PaaS privat
• OpenShift Enterprise folosește aceeași platformă open source PaaS ca și serviciile găzduite pe OpenShift Online și o împachetează pentru clienții care doresc o implementare de cloud onpremise
sau privat
• PaaS privat care este controlat și administrat în cadrul constrangerilor impuse de compania dumneavoastră
• Ajută la creșterea productivității dezvoltatorilor, la simplificarea livrării aplicațiilor și la obținerea unei platforme cloud elastice la cerere.

RedHatromsym logo

Solutiile Red Hat sunt disponibile pe piata din România prin distribuitorul autorizat Romsym Data. (www.romsym.ro)