Cloud Computing / Edge — July 6, 2016 at 11:24 am

Oracle aduce SPARC in Cloud

by

SPARC SN1 CPUOracle anunță noi îmbunătățiri ale platformei SPARC, ce vor aduce pentru prima dată securitatea avansată, eficiența și ușurința în utilizare a SPARC în Cloud. Construite pe noul microprocesor SPARC S7, cele mai recente îmbunătățiri ale platformei SPARC includ noi servicii Cloud, Sisteme Integrate și servere.
În timp ce beneficiile economice ale Cloud-ului public sunt din ce în ce mai evidente, multe organizații nu şi-au mutat tranzacţiile în Cloud, motivele de îngrijorare fiind legate de performanță, securitate și management. Pentru a elimina aceste bariere și pentru a permite organizațiilor să aibă încredere să își mute tranzacțiile în Cloud, noua platformă SPARC este proiectată pentru a îmbunătăți din punct de vedere economic livrarea în Cloud computing a aplicațiilor critice pentru bunul mers al businessului și a mediilor de aplicații scale-out.

Cele mai recente îmbunătățiri ale platformei SPARC sunt dezvoltate pe noul microprocesor revoluționar 4.27 GHz, 8-core/64-thread SPARC S7 cu caracteristici Software în Silicon, precum Silicon Secured Memory și Data Analytics Accelerators, ce oferă cea mai mare eficiență per-core din industrie și permite companiilor să ruleze aplicații de diferite dimensiuni pe platforma SPARC la prețuri competitive. Toate aplicațiile comerciale și personalizate deja existente vor rula pe noile servicii și soluții cloud SPARC nemodificate şi cu îmbunătățiri semnificative la nivel de securitate, eficiență și ușurință în folosire.