Pharma & Health — October 14, 2016 at 7:15 am

SofMedica Group administrează operațiunile din România și Europa de Sud-Est cu soluțiile ERP / CRM / Mobile SFA de la Entersoft

by
Business Solutions
Business Solutions

Recent, SofMedica Group a semnat un parteneriat cu Entersoft pentru implementarea și integrarea unui nou sistem informatic de business care va asigura suport celor peste 150 de angajați și operațiunilor sale din opt centre situate în patru țări. Conform Entersoft, SofMedica și celelalte companii din grupul Tech2Life.com vor beneficia de noua soluție ERP de la începutul anului 2017.

SofMedica este un grup de companii medicale prezente în Europa de Sud-Est din 1994, cu birouri în București, Iași, Cluj, Atena, Salonic, Sofia, Timișoara și Nicosia. SoftMedica furnizează tehnologii medicale high-end inovatoare cum ar fi echipamente pentru chirurgia minim invazivă și pentru transplantul de organe, și elimină decalajul dintre cele mai recente descoperiri ale industriei med-tech și pacienții și cadrele medicale. SofMedica are ca misiune crearea unei apropieri durabile între pacienții din Europa de Sud-Est și noua paradigmă în responsabilitatea socială corporativă.

Conform lui Sorin Dimian, IT Manager Sofmedica„SofMedica Group este o organizație aflată în dezvoltare rapidă care are nevoie de un partener cu experiență în tehnologie și de o soluții IT cu flexibilitate și eficiență demonstrate, care să se încadreze în standardele noastre ridicate. Am ales Entersoft datorită soluției sale integrate și experienței din România, Grecia și Europa de Sud-Est și suntem convinși că această colaborare ne va permite, în continuare, să oferim produse și servicii îmbunătățite pe piața pe care ne desfășurăm activitatea. Pentru noi, creșterea productivității, controlul costurilor, îmbunătățirea proceselor de vânzare și furnizarea de informații în timp real pentru factorii de decizie au fost principalele motive care ne-au convins să alegem această soluție”.