Cloud Computing — November 26, 2016 at 5:21 pm

Beneficiile portofoliului 3DEXPERIENCE® în CLOUD

by

csm_cloud_946f2ccb793DEXPERIENCE® în CLOUD, constituie adaptarea soluției standard 3DEXPERIENCE® la conceptul și tehnologia CLOUD.

În calitate de partener Dassault Systèmes, CENIT oferă soluții specifice diferitelor industrii prin comercializarea portofoliului “ON Premise” (instalarea locală a soluțiilor Dassault Systèmes, folosind infrastructura companiei), cât și a soluțiilor CLOUD.

În acest caz, datele sunt stocate în mod securizat pe un server extern, conducând la reducerea costurilor IT aferente infrastructurii necesare platformei ENOVIA pentru a gestiona datele multi-CAD (CATIA/SolidWorks).

Folosirea CLOUD eficientizează accesul la date și lucrul colaborativ oferind posibilitatea de a accesa proiectele fără a avea o connexiune directă cu rețeaua internă a firmei. Nu mai este nevoie de instalarea unui server propriu, astfel încât, compania are de profitat în urma reducerii costurilor cu infrastructura hardware și partea de administrare, toate acestea, într-un context de securitate al datelor foarte strict.