NEWS — November 28, 2016 at 12:17 pm

Microsoft implementeaza SAP SuccessFactors, pentru transformarea proceselor de HR la nivel global

by

successfactorsPrin implementarea suitei complete SAP SuccessFactors HCM, Microsoft își propune reducerea costurilor și creșterea eficienței proceselor de HR. De asemenea,  compania are în vedere alinierea experienței candidaților și angajaților cu filosofia companiei, orientată spre mobilitate și cloud, în activitățile care au în vedere atragerea și recrutarea talentelor, creșterea nivelului de implicare și a rezultatelor.

Microsoft se alătură astfel unui portofoliu de peste 1.350 de companii care au implementat deja SAP SuccessFactors Employee Central, un sistem HR inovator, care depășește limitele clasice ale automatizării, permițând gestionarea eficientă, în cloud, a forței de muncă de la nivel global.

Soluțiile SAP SuccessFactors oferă utilizatorului o experiență facilă, datorită interfeței moderne, intuitive, și a capabilităților avansate de colaborare, indiferent de dispozitivul de pe care sunt accesate.

Anunțul reprezintă un nou pas în parteneriatul dintre SAP și Microsoft, după ce recent SAP a ales Microsoft Azure ca serviciul de cloud public recomandat pentru soluțiile SuccessFactors.