Hardware — December 6, 2016 at 1:53 pm

Canon PIXMA G4400, o nouă imprimantă 4-în- 1 cu sistem CISS

by

pixma-g4400-3Canon PIXMA G4400 este o nouă imprimantă 4-în- 1. Perfectă pentru firme mici sau pentru cei care lucrează de acasă, imprimanta este cel mai recent model din gama Canon Genuine Continuous Ink Supply System (CISS), ce utilizează rezervoare de cerneală cu reumplere, pentru imprimări de mare volum ce vor reduce semnificativ costurile cernelii pentru documente.

Cu un randament de până la 7.000 de pagini per set de sticle de cerneală colorată, sau de până la 6.000 de pagini per sticlă de cerneală neagră 1 , noua imprimantă asigură un cost extrem de scăzut per pagină. În plus față de eficiența de costuri, paginile imprimate sunt de o calitate excepțională, cerneala cu pigment negru oferind un text clar și bine definit, iar cernelurile cu vopsele colorate producând tonalități vii ale documentelor și fotografiilor.

Pentru copiere, fax și scanare la scară, modelul PIXMA G4400 include un Alimentator de Documente Automat de 20 de coli, ce vă permite să copiați și să scanați documente mari rapid și ușor.

Modelul PIXMA G4400 utilizează un cap de imprimare cu tehnologie durabilă Canon FINE, pentru rezultate de înaltă calitate de fiecare dată, precum și tehnologie care împiedică pătrunderea aerului în tuburile de alimentare cu cerneală, asigurând fiabilitatea și stabilitatea în timpul imprimărilor de volume mari. Motorul de imprimare oferă gradații fine și detalii delicate, perfecte pentru documente complicate precum cele de design grafic sau fotografie, inclusiv imprimări de 4×6’’ fără margine și imprimări pătrate de 5×5’’, asemănătoare celor utilizate în cadrul rețelelor de socializare.

Pentru o utilizare ușuară și eficientă din punct de vedere al timpului, design-ul cu rezervorul de cerneală integrat frontal permite vizualizarea instantanee a nivelului cernelurilor. În momentul reumplerii, forma unică a recipientelor Canon asigură o operațiune rapidă și curată. Modelul PIXMA G4400 include un ecran full dot LCD, care oferă ghidarea necesară pentru instalarea, conectarea și confirmarea umplerii corecte a cernelurilor.

Pentru o imprimare facilă prin wireless, modelul PIXMA G4400 dispune de Wi-Fi, cu suport pentru Apple Airprint™, Mopria pentru Android™, Windows 10 Mobile™ sau prin aplicația gratuită Canon PRINT, compatibilă cu iOS și Android. Pentru o portabilitate ridicată, imprimanta permite și trimiterea documentelor scanate direct pe un dispozitiv conectat. Prin intermediul aplicației Canon PRINT, funcția de imprimare din cloud, permite transmiterea către imprimat a documentelor și fotografiilor de oriunde din lume, și
imprimarea de la distanță prin servicii populare precum Instagram™, Google Drive™, Facebook™, Dropbox™ și nu numai.

Modelul PIXMA G4400 este compatibil cu Canon Easy-PhotoPrint+, pentru o experiență intuitivă. Accesibil de pe tabletă sau din browser web, acest software permite accesarea fotografiilor și editarea acestora, înainte de a imprima proiecte creative, de exemplu felicitări sau calendare. Noua imprimantă are și sotfware-ul Canon My Image Garden, care ajută la organizarea și imprimarea cu ușurință a fotografiilor. Creative Park, o aplicație optimizată atât pentru PC cât și pentru dispozitive inteligente, poate fi accesată pentru a imprima proiecte diverse, inclusiv creații foarte detaliate din hârtie.