Aplicatii — January 19, 2017 at 5:34 pm

WirelessAP Station transformă NAS-ul QNAP într-o stație de bază wireless

by

QNAPQNAP a lansat WirelessAP Station, o aplicație ce le permite serverelor QNAP NAS cu plăci de rețea PCIe wireless să fie utilizate ca stații de bază wireless. Cu ajutorul acesteia, dispozitivele se pot conecta direct la NAS pentru accesarea serviciilor și a conexiunii la Internet.

WirelessAP Station le permite utilizatorilor să-și conecteze dispozitivele în mod direct la NAS pentru a accesa fișierele și serviciile, fără a afecta performanța în rețea“, a declarat Hanz Sung, manager de produs în cadrul QNAP. “WirelessAP Station nu numai că oferă un serviciu wireless, dar creează, de asemenea, o rețea wireless sigură și independentă.

Modelele QNAP NAS cu mai multe sloturi PCIe pot folosi mai multe plăci wireless de rețea pentru a crea stații de bază independente, oferind mai multe opțiuni de conectivitate.

WirelessAP Station este recomandat și celor ce vor să-și construiască un mediu privat Internet of Things, permițându-le să-și securizeze o rețea independentă, cu un flux de date ce nu trece prin alte dispozitive.

Disponibilitate și compatibilitate
Aplicația WirelessAP Station este disponibilă în magazinului QTS App Center.

Cerințe de sistem pentru serverul NAS:

  • Sistem de operare QTS 4.3.0 (sau o versiune mai nouă)
  • Pentru seriile TVS-x73 sau alte modele QNAP NAS cu sloturi PCIe
  • Plăci de rețea suportate: TP-Link TL-WDN4800 N900, TP-Link TL-WDN3800 N600,TP-Link TL-WN881ND N300, TP-Link TL-WN781ND N150

Pentru mai multe informații despre WirelessAP Station, vă rugăm să vizitați:https://www.qnap.com/solution/wirelessap-station/en/