NEWS — March 25, 2017 at 8:04 am

Deutsche Telekom si Gorillaz anunta o noua dimensiune muzicala bazata pe tehnologii AR si VR

by

logo_eb_1KPrin intermediul programului sau international de muzica, Electronic Beats, Deutsche Telekom si-a unit fortele cu Gorillaz pentru a crea o noua dimensiune in muzica, la nivel european.

Wolfgang Kampbartold, Vicepresedinte International Market Communication din cadrul Deutsche Telekom: “Suntem foarte mandri de propunerea din partea trupei de a beneficia de puterea Telekom Electronic Beats de a permite unui numar cat mai mare de persoane sa impartaseasca aceasta noua dimensiune muzicala semnata Gorillaz”.

Jamie Hewlett, co-creatorul trupei virtuale Gorillaz: „Parteneriatul cu Deutsche Telekom ne-a permis sa experimentam, sa exploram si sa ne transformam visurile in realitate”.

Pentru a marca noul album al trupei, Humanz, care va fi lansat pe 28 aprilie, Deutsche Telekom va demara o campanie pentru a demonstra modul in care folosirea creativa a noilor tehnologii poate stimula experientele muzicale. Prima dintre aceste initiative va consta intr-o aplicatie inovatoare AR care permite utilizatorilor sa acceseze continut Gorillaz in exclusivitate.