Hardware — April 10, 2017 at 11:08 am

Noi echipamente din gama Canon i-SENSYS

by

i-SENSYS MF735Cx 3Gamele i-SENSYS MF730 şi i-SENSYS MF630, precum şi i-SENSYS LBP650 şi i-SENSYS LBP610 au fost create pentru a fi compacte şi pentru a avantaja activitatea flexibilă în birouri la domiciliu dar şi în cadrul întreprinderilor mici şi mijlocii (ÎMM). Dotate cu funcţii inteligente care să optimizeze fluxurile de lucru cu documente, noile echipamente oferă maximă eficienţă şi productivitate, reducând costul de imprimare şi permiţând companiilor să investească mai mult în activităţi esenţiale pentru afacerile lor, prin intermediul unor practici de lucru mai inteligente.

Experţi în echipamente de bază

Echipamentele i-SENSYS au motoare bazate pe tehnologii noi şi pot imprima până la 27 de pagini pe minut, iar anumite modele pot scana faţă-verso cu o singură trecere în doar câteva secunde. Pentru a obţine eficienţă maximă şi pentru a ajuta companiile să se concentreze pe operaţiunile principale desfăşurate, această viteză este combinată cu experienţa intuitivă de care va avea parte utilizatorul prin intermediul ecranului tactil color de 5 inci, disponibil pentru modelele multifuncţionale şi pentru modelul LBP654Cx, care permite accesarea facilă a funcţiilor cheie.

Configuraţia uşoară şi interactivitatea simplă reduc în mod semnificativ timpul de operare, permiţând companiilor să dedice mai multe resurse obiectivelor principale. Interfaţa pentru utilizatori, de asemenea, beneficiază de o grafică îmbunătăţită şi de ecrane ajutătoare care contribuie la gestionarea fluxului de lucru şi reduc activităţile de întreţinere.  Tastatura Qwerty, simplu de utilizat, uşurează şi mai mult procesul de introducere a datelor.

Îmbunătăţiţi modul în care lucraţi

Pe măsură ce nevoia de forţă de muncă rapidă devine tot mai importantă pentru companii, tehnologia încorporată a echipamentelor noastre aduce flexibilitate funcţiilor de imprimare şi scanare. Funcţia Application Library permite personalizarea fluxurilor de lucru avansate cu ajutorul unor operaţii care necesită o singură atingere. Oferind utilizatorilor capacitatea de a stoca şi de a derula sarcini obişnuite printr-o singură atingere, această funcţie facilitează şi mai mult partajarea informaţiilor, scutind utilizatorii aflaţi în lipsă de timp de procese ineficiente.

Echipamentele i-SENSYS permit activitatea digitală, fiind dotate cu conexiune wireless directă pentru a facilita imprimarea peer-to-peer fără a compromite siguranţa în reţea. Compatibilitatea cu Canon mobile app, Canon PRINT Business şi platformele AirPrint, Mopria şi Google Cloud Printing permite echipelor de lucru să folosească funcţiile de imprimare şi scanare din mers, fără a fi necesară utilizarea unui desktop sau a unui laptop. Funcţia îmbunătăţită MF Scan Utility permite companiilor să creeze documente PDF cu posibilitate de căutare, să ataşeze fişierele scanate la un e-mail şi să le trimită direct în serviciile de tip cloud.

Maximizarea ratei de recuperare a investiţiei

Noile echipamente au fost create pentru a obţine rezultate excelente consistente şi sunt dotate cu numeroase unelte pentru sporirea productivităţii. Pentru a vă ajuta să vă atingeţi obiectivele de productivitate, echipamentele din această gamă reduc la minim timpul şi cheltuielile aferente procesului de mentenanţă, astfel încât investiţia să poată fi recuperată rapid.

Fiind capabile să ofere materiale imprimate la calitate profesională, datorită tehnologiilor îmbunătăţite, echipamentele sunt dotate şi cu cartuşe multifuncţionale, cu o capacitate a tonerului mai mare cu până la 85% faţă de modelele anterioare. În acest fel, gestionarea şi menţinerea numărului de consumabile se face mai uşor, la fel şi asigurarea constantă a eficacităţii şi calităţii care ajută companiile să iasă în evidenţă faţă de competiţie.

Echipamentele din gamele i-SENSYS MF730, i-SENSYS MF630, i-SENSYS LBP650 şi i-SENSYS LBP650 vor fi disponibile prin intermediul filialelor comerciale Canon şi al distribuitorilor agreaţi în toată Europa, începând cu luna iunie.