Cloud Computing / Edge — May 5, 2017 at 11:27 am

Nouă platformă care simplifică instalarea şi gestiunea cloud-ului

by

Dell EMC Cloud for Microsoft Azure Stack este noua platformă revoluţionară de cloud hibrid care oferă o cale simplă şi rapidă de implementare şi susţinere a unui cloud hibrid bazat pe Microsoft Azure Stack. Noua platformă ajută organizaţiile care aplică standardizarea asupra ecosistemului Microsoft Azure să îşi accelereze transformarea digitală cu ajutorul furnizării automate de servicii IT pentru aplicaţii tradiţionale şi native cloud. Ca rezultat, organizaţiile pot avea o conexiune mai bună cu clienţii lor, pot reduce timpul de punere pe piaţă a serviciilor noi şi pot elibera resurse pentru a se concentra asupra proceselor care aduc valoare adăugată în cadrul afacerii.

DellEMCNoua platformă Dell EMC Cloud for Microsoft Azure Stack combină leadership-ul Dell EMC la nivel mondial în domeniul infrastructurilor cloud cu lunga sa istorie de parteneriat cu Microsoft, o istorie care include lansarea primului cloud hibrid bazat pe Microsoft din cadrul industriei, în octombrie 2015. Conform IDC, Dell EMC a fost, în 2016, liderul mondial al pieţei de infastructură cloud, cu venituri de 5,7 miliarde USD şi cotă de piaţă de 17,6%.

Dell EMC Cloud for Microsoft Azure oferă un cloud cu adevărat hibrid, care accelerează dezvoltarea şi instalarea aplicaţiilor prin furnizarea unei interfețe consistente de programare între Azure şi Azure Stack. Drept urmare, organizaţiile pot accesa, crea şi disemina cu costuri eficiente servicii de aplicaţii tradiţionale şi native cloud în cadrul Azure şi Azure Stack pentru asigurarea unor bune rezultate de afaceri, fără sacrificarea securităţii, protecţiei, calităţii serviciilor sau a disponibilităţii.

Integrările cu cele mai bune tehnologii de backup şi criptare Dell EMC oferă mijloace consistente de protejare şi securizare date peste mediile bazate pe Azure de cloud public şi on-premises ale clienţilor. Mai mult, adopţia Pivotal Cloud Foundry în Azure se va extinde către Dell EMC Cloud for Microsoft Azure Stack, astfel continuându-se furnizarea de modele hibride cu servicii adaptate, interfeţe de programare şi modele de consum pentru on- şi off-premises.

Platforma Dell EMC Cloud for Microsoft Azure Stack urmează să fie disponibilă direct şi de la partenerii globali în cea de-a doua jumătate a anului calendaristic 2017.