Data Center / Storage — July 5, 2017 at 7:49 am

Primul server NAS cu procesor AMD Ryzen

by

QNAPQNAP Systems continuă dezvoltarea de soluții de stocare în rețea de înaltă performanță și a prezentat primul server NAS cu procesor AMD Ryzen, extinzând mai departe funcționalitățile acestor produse. Noua serie TS-x77 pune în valoare incredibila putere oferită de Ryzen, dispunând de procesoare cu până la 8 nuclee/16 fire de execuție, cu frecvențe Turbo Core de până la 3.7 GHz pentru a crește performanțele aplicațiilor de virtualizare. 

TS-x77 este conceput ca o soluție performantă, de mare capacitate, ce se pretează pentru aplicații de virtualizare, care necesită un număr considerabil de operații I/O. Serverul suportă acceleratoare grafice AMD Radeon și NVIDIA, satisfăcând cerințele aplicațiilor de redare și editare video.

Seriile TS-x77 vor fi disponibile în versiuni cu 6, 8 și 12 sertare, cu procesoare AMD Ryzen 7 (8-nuclee/16-fire de execuție) și AMD Ryzen 5 (6-nuclee /12-fire de execuție și 4-nuclee /8-fire de execuție) ce suportă criptare AES-NI accelerată și până la 64GB RAM DDR4.

Fiecare model din aceste serii furnizează trei sloturi PCIe Gen.3 pentru un potențial incredibil de extensie, suportând plăci de rețea 10GbE/40GbE, SSD-uri PCIe NVMe, plăci video și plăci de extensie USB 3.1. Două sloturi M.2 SATA 6 GB/s sunt oferite pentru accelerarea cache sau pentru volumele de înaltă performanță.

Beneficiind de performanțe incredibile, scalabilitate și fiabilitate, seriile TS-x77 furnizează o soluție de stocare excepțională, rulând o mulțime de sarcini specifice mediului business (incluzând partajarea între platforme, back-up, recuperarea datelor în caz de urgență și iSCSI cu sarcini de virtualizare). Seriile TS-x77 dispun de o excelentă combinație de hardware și software ce oferă posibilitatea de extensie, înaltă fiabilitate și instrumentele necesare pentru a satisface fluxurile de lucru ce necesită rate mari IOPS și multitasking.

Descărcați fișa de specificații a modelului TS-x77 pentru a afla mai multe informații.

Serverul NAS QNAP TS-x77 va fi disponibil începând cu trimestrul 3 al anului 2017.