Evenimente — August 17, 2017 at 12:01 pm

ELKO Romania organizeaza Axis Communications Academy la Brasov

by

ELKO Axis Academy1În perioada 17-18 august are loc la Brașov cursul organizat de ELKO Romania pe tema ”Network Video Fundamentals”. Cursul este susținut de reprezentantul Axis Comunications în România, Bogdan Gavril, trainer cu experiență în instruirea pe tema sistemelor de supraveghere video.

ELKO, distribuitor autorizat Axis Communications, organizează în România periodic cursuri Axis Communications Academy, anul acesta fiind primul eveniment de acest gen organizat la Brașov.

Pe parcursul celor două zile, Axis Academy acoperă atât prezentări și demonstrații, cât și sesiuni de hands-on și exerciții practice de laborator necesare partenerilor care instalează soluțiile Axis. Programele de training derulate de ELKO Romania includ atât informaţii legate de procesul de vânzare al echipamentelor, cât şi informații tehnice despre cum se realizează configurarea şi instalarea unei soluţii, la cele mai înalte standarde.

Obiectivul cursului este de educare și informare asupra diferitelor aspecte legate de supraveghere video, precum: instalarea unei camere video de rețea; selectarea tipului de cameră potrivit și instalarea ei; moduri de a folosi eficient lățimea de bandă și capacitatea de stocare; image usability, bit rate optimization și analiza video, aplicații inteligente, precum și soluții potrivite pentru diferite utilizări. Sesiunile de prezentări sunt îmbinate cu testarea de funcționalități. La absolvirea cursurilor, participanții care dețin abilitățile prezentate primesc diploma de certificare Axis Communications.

Superioritate tehnologică Axis Communications

În cadrul evenimentului sunt prezentate o serie de produse şi tehnologii de ultimă generaţie, cursaţii putând testa camerele de reţea AXIS M3048-P, AXIS M2025-LE, dar şi recorderul AXIS Camera Station S2008 şi extenderul PoE AXIS T8129.

Modelul AXIS M3048-P integrează tehnologia Zipstream care poate reduce lăţimea de bandă şi capacitatea de stocare necesară cu peste 50%. Camera oferă utilizatorilor posibilitatea de a monitoriza suprafeţe extinse, senzorul video putând capta informaţii în 360 de grade. Este o cameră de tip mini dome fisheye, are un design minimalist şi este discretă. Mai mult, suportă stream-uri multiple şi beneficiază de avantajele unei noi tehnologii de dewarping electronic, ce funcţionează atât la nivelul camerei, cât şi la nivelul clientului. Funcţiile acestei tehnologii pot fi accesate prin intermediul AXIS Camera Station, precum şi prin intermediul altor platforme de video management, atât pentru materialele înregistrate, cât şi pentru modul live.

AXIS T8129 este un extender ce nu are nevoie de o alimentare separată, fiind uşor de instalat şi de folosit. Modelul este compatibil cu toate camerele de reţea Axis şi este adresat instalărilor la interior. În funcţie de midspan şi de modelul de cameră, cu ajutorul AXIS T8129 conexiunea poate avea între 200, respectiv 400 de metri. Toate modelele de echipamente Axis menționate se pot comanda de către integratori prin intermediul ELKO Romania.