Evenimente, NEWS — August 24, 2017 at 9:25 am

ELKO organizeaza ATEN Academy la Cluj

by

ELKO_ATEN_VK2100

ELKO Romania, companie specializată în distribuţia unei game largi de echipamente și soluții IT, anunţă cursul ATEN Academy care se desfășoară la Cluj, pe data de 24 august 2017.

”Simply Better Connections” este motto-ul sub care se desfăşoară cursul, sesiunile de training fiind susţinute de către reprezentantul ATEN, Tomasz Kruszyński. Gama de produse ATEN cuprinde în acest moment sute de echipamente de conectivitate, soluții complete KVM și soluții profesionale A/V.

ATEN Academy vine ca urmare a diversificării ofertei ATEN și este un training care facilitează accesul la soluţiile ATEN şi domeniile de aplicabilitate ale acestora, fiind atinse subiecte precum rezoluţia 4K, videowall, digital signage, control room şi matrix switch. Cursul nu presupune taxă de participare, fiind adresat reprezentanţilor companiilor ce furnizează şi integrează soluţii de infrastructură şi soluții profesionale A/V.

Parteneriatul dintre ATEN şi ELKO Romania a fost semnat în anul 2011, compania de distribuţie fiind aleasă datorită nivelului ridicat de expertiză tehnică a angajaţilor şi a canalului de distribuţie. ATEN este cel mai mare producător şi furnizor de soluţii de conectivitate complexe, oferind cel mai diversificat şi complet portofoliu de produse KVM. Compania deține peste 650 de patente, investind continuu în cercetare şi dezvoltare.

Tehnologia ATEN

În cadrul sesiunilor de demo vor fi testate capabilităţile tehnologice ale soluţiei de control ATEN, formată dintr-un configurator software, VK6000, un control box, VK2100, şi o aplicaţie de control.

Soluţia este un sistem de gesiune standard bazat pe interfaţa Ethernet ce poate conecta toate dispozitivele hardware dintr-o reţea locală, oferind un control direct centralizat, rapid şi simplu, prin intermediul unui smartphone sau tabletă PC.

Control Box-ul VK2100 poate fi instalat şi configurat şi în reţele deja existente. Mai mult, acesta poate fi şi integrat fără probleme cu orice produs ATEN VanCryst sau cu aproape oricare alt dispozitiv de iluminare, sistem de conferinţă, aer condiţionat, senzori de mişcare, adaptoare de reţea şi altele.

Astfel, soluţia reprezintă alegerea ideală pentru săli de conferinţă, săli de curs sau oricare alte locaţii ce au nevoie de o conectare centralizată a tuturor echipamentelor hardware.

Pentru mai multe detalii accesaţi: http://www.aten.com/global/en/products/professional-audiovideo/control-system/vk2100/

Pentru soluția dedicată sălilor de conferință găsiți mai multe informații la: http://www.elko.ro/stiri/maximizarea-confortului-din-salile-de-meeting-cu-solutia-de-management-centralizat-de-la-elko