NEWS — September 20, 2017 at 6:04 am

Vodafone Pass ofera acces la aplicatiile de social media, video si muzica fara a consuma traficul din abonament

by

Vodafone PassClientii Vodafone Romania persoane fizice pot folosi aplicatiile favorite de social media, chat, de streaming video si de muzica fara a consuma traficul de date inclus in abonament, prin optiunea Vodafone Pass, valabila pe toata perioada contractuala.

Noul portofoliu al operatorului ofera abonamente ce includ Social & Chat Pass si Video Pass, lansate in vara acestui an, si introduce o noua optiune, Music Pass. In functie de valoare, noile abonamente pot include una, doua sau toate cele trei optiuni.

Cu Social & Chat Pass, traficul de date aferent celor mai populare aplicatii de social media nu consuma pachetul de date inclus in abonament, iar cu Video Pass utilizatorii se pot bucura de acelasi beneficiu pentru aplicatiile de video streaming. Cea mai noua optiune, Music Pass, acopera traficul pentru cele mai populare aplicatii si site-uri de streaming audio. In plus, noile abonamente cu Music Pass inclus ofera doua luni de utilizare gratuita a aplicatiei Zonga, care cuprinde o colectie de peste 36 de milioane de melodii.