NEWS — February 1, 2018 at 7:31 am

CA Technologies, lider în segmentul Agile PPM

by

CA Technologies a fost numit Lider in cadrul “IDC MarketScape: Worldwide Agile PPM 2017 Vendor Assessment – Enabling Adaptive Planning for Emerging Markets, DevOps, and IoT.

CAIn cadrul raportului IDC MarketScape, Melinda Ballou, director de cercetare pentru IDC Agile ALM, Quality and Portfolio Strategies, a notat: “IDC continua sa observe adoptarea de solutii PPM agile pentru executia dinamica si luarea de decizii inovatoare prin automatizare, cu scopul de a permite o reactie rapida si o invocare rapida pentru initiative in schimbare dinamica “.

“Combinatia dintre cele mai bune solutii Agile si PPM din cadrul CA confera organizatiilor o vizibilitate clara in ceea ce priveste stadiul investitiilor lor si al activitatilor cheie care se desfasoara in cadrul portofoliului si leaga acele activitati de strategia de afaceri a companiei”, a declarat Surya Panditi, vicepresedinte senior si director general, Agile Management la CA Technologies. “Aceasta recunoastere de la IDC MarketScape valideaza abordarea noastra de a conecta strategia cu executia, astfel incat clientii nostri sa poata realiza beneficiile investitiilor lor, sa produca valoare mai rapid si, in cele din urma, sa devina mai competitivi pe pietele lor “.

SolvIT Networks este distribuitor al CA SEE in Romania si furnizor al produselor mentionate mai sus pe piata locala.

IDC MarketScape a subliniat urmatoarele diferentieri cheie in cadrul suitei de solutii PPM si Agile de la CA Technologies in raportul din 2017: “CA Technologies este foarte bine pozitionata in categoria Agile PPM, avand atat o solutie enterprise agile puternica, CA Agile Central (care este interconectata in portofoliul de produse DevOps) cat si o solutie PPM de inalta performanta, CA PPM, care este mai bine integrata cu CA Agile Central pentru clientii care doresc capabilitati coordonate agile PPM “.

In ultimul an, CA Technologies a realizat progrese care continua sa diferentieze CA Agile Central si CA Project and Portfolio Management (PPM), inclusiv:

  • Integrarea avansata intre CA Agile Central and CA PPM, oferind clientilor o viziune de 360 de grade asupra tuturor activitatilor din cadrul echipelor agile si traditionale din intreaga companie.
  • Team Board in CA Agile Central, inlaturand decalajul dintre autonomia la nivel de echipa si strategia companiei, oferind flexibilitate proceselor pentru echipe, asigurand in acelasi timp vizibilitate si aliniere la strategia de afaceri.
  • Cel mai recent, CA a introdus CA PPM 15.3 cu noi caracteristici care modernizeaza biroul de management al proiectelor si permit utilizatorilor sa elaboreze proiecte in cateva minute – nu zile.

Pentru a afla mai multe despre solutiile Agile Management  de la CA Technologies vizitati: https://www.ca.com/us/why-ca/agile-management.html.