Enterprise Software — June 8, 2018 at 9:37 am

Eureka a ales Entersoft pentru a-și consolida operațiunile din toate țările

by

image010Grupul Eureka a ales soluțiile Entersoft pentru gestionarea și consolidarea tuturor operațiunilor. Eureka are, în prezent, peste 600 de angajați și o puternică prezență în Grecia, Cipru și România. Grupul are totodată o bogată activitate de export, produsele sale fiind comercializate în peste 20 de zone geografice precum Rusia, Europa de Est, Orientul Mijlociu, țările arabe.

Cu venituri totale de peste 65 milioane de euro, Eureka este lider în piața insecticidelor (prin gama de produse Aroxol), dar și un important jucător în industria produselor de îngrijire personală și a locuinței (Igienol, Peak, Trim, Biocarpet).

Odată cu digitalizarea globală, adoptarea de tehnologii inovatoare este vitală pentru grupul Eureka. Drept urmare, obiectivul principal al colaborării dintre Eureka și Entersoft este tranziția către un sistem informatic modern care permite analizarea datelor în timp real, supervizarea centralizată a operațiunilor datorită integrării proceselor de business, precum și un mai bun control financiar la nivelul întregii organizații. Prin optimizarea proceselor în vederea creșterii productivității și prin informarea la timp a echipei manageriale se urmărește creșterea avantajelor competitive ale grupului.

În urma procesului de documentare și evaluare în cadrul căruia au fost analizate soluții software atât locale, cât și internaționale, Entersoft Business Suite a fost considerată platforma cea mai avansată, bazată pe tehnologii de ultimă generație, dar care vine și un grad ridicat de integrare. Factorii decisivi în selectarea soluției Entersoft au fost capacitatea de gestionare integrată a operațiunilor companiei-client, supervizarea centralizată și cunoașterea profundă a proceselor de business, dar și metodologia de implementare dezvoltată de Entersoft și demonstrată în cele peste 3000 de implementări la nivel global.

Entersoft Business Suite va fi instalată în toate punctele Eureka din Grecia, urmând a fi extinsă în Cipru și România, urmând a gestiona producția, operațiunile comerciale, financiare, dar și zona administrativă de la nivelul întregului grup.

În România, Entersoft este, în prezent, printre puținii furnizori de pe piață care oferă o soluție complet integrată ERP, CRM, SFA, Retail, WMS, Document Management, foarte potrivită pentru companii în dezvoltare și departamente ale companiilor mari.