Enterprise Software — June 15, 2018 at 6:54 am

Gartner poziționează CA Technologies ca lider de piață în Application Performance Monitoring

by

ca-application-performance-managementCA Technologies a fost pozitionata in zona liderilor de catre compania Gartner, in cadrul raportului elaborat de aceasta, Gartner Magic Quadrant for Application Performance Monitoring Suites. CA Technologies ofera CA Digital Experience Insights, o platforma de monitorizare si AIOps care include servicii integrate pentru managementul perfomantelor aplicatiilor si monitorizare pentru experienta utilizatorului si infrastructura.

SolvIT Networks este distribuitor al CA SEE in Romania si furnizor al produselor mentionate mai sus pe piata locala.

“Credem ca aceasta recunoastere reprezinta validarea viziunii noastre si a livrarii unei solutii full-stack AIOps care raspunde nevoiilor fiecarei fabrici de software moderne de a oferi in mod continuu experiente uimitoare in ceea ce priveste aplicatiile, in special in economia digitala de astazi”, a declarat Ali Siddiqui, director general, Agile Operations, CA Technologies. “Utilizand inteligenta artificiala si invatarea automata, CA Digital Experience Insights foloseste o arhitectura deschisa AIOps care ajuta companiile sa inteleaga modul in care fiecare legatura intr-un mix complex de endpoint-uri, resurse partajate si medii hibride influenteaza experienta utilizatorului, oferind organizatiilor o intelegere mai profunda a experientei digitale a clientilor lor “.

Potrivit Gartner, “Pentru majoritatea companiilor, APM este acum un element esential al operatiunilor IT centrate pe aplicatii si o punte de legatura DevOps intre productie si dezvoltare pe de o parte si IT si afaceri digitale pe de alta parte”.

CA Digital Experience Insights, ajuta echipele DevOps sa sustina rezultatele cheie ale afacerii, sa ofere o experienta exceptionala utilizatorilor digitali, sa ofere o rezolvare rapida a problemelor aplicatiilor chiar si in cele mai complexe medii digitale – cum ar fi monitorizarea Kubernetes, container, AWS si Azure – si optimizare pentru viitor. Aceasta solutie de varf a industriei ofera o viziune complet corelata si consistenta asupra a ceea ce ajuta sau dauneaza experientei digitale.

Gartner defineste APM-urile ca una sau mai multe componente software si / sau hardware care faciliteaza monitorizarea pentru a satisface trei dimensiuni functionale principale:

  • Monitorizarea experientei digitale;
  • Descoperirea, urmarirea si diagnosticarea aplicatiilor; si
  • Inteligenta artificiala pentru operatiunile IT (AIOps) pentru aplicatii.

O noua versiune a CA Application Performance Management, concentrata pe monitorizarea in cloud, a arhitecturilor de tip container si a aplicatiilor, precum si pe monitorizarea si corelarea infrastructurii, ofera capabilitati de monitorizare noi si imbunatatite pentru mediile OpenShift, Kubernetes, Docker si VMware. Detalii suplimentare pot fi gasite aici.