NEWS — August 22, 2018 at 9:48 am

Veracomp devine Centru de Training Autorizat Fortinet în România

by

trainingVeracomp, distribuitor de soluții IT și Master Distributor Fortinet în România, este începând cu luna august Fortinet Authorized Training Center (ATC).

În calitate de Centru de Training Autorizat, Veracomp va putea furniza partenerilor săi aceleași materiale de curs și același standard de instruire oferit de orice alt centru ATC Fortinet din lume.

Fortinet are un număr impresionant de implementări, pe segmentul soluțiilor de cybersecurity, în cadrul organizațiilor și companiilor din România. Statutul ATC este acordat de către Fortinet în mod selectiv și presupune îndeplinirea unor condiții stricte legate atât de pregatirea personalului tehnic specializat, cât și de dotările tehnice necesare.

Programul complet de certificare Fortinet Network Security Expert (NSE) este proiectat pe 8 nivele distincte și are rolul de a oferi partenerilor și utilizatorilor soluțiilor Fortinet un nivel superior de expertiză, întelegere și utilizare a soluțiilor de securitate Fortinet. Pentru specialiștii IT, certificările Fortinet reprezintă un titlu de diferențiere în contextul unei piețe de resurse umane care apreciază în mod deosebit expertiza tehnică și supraspecializarea.