Bizpoint — October 15, 2018 at 2:23 pm

Microsoft mizează pe utilizarea asistentului Cortana de către companii

by

cortana enterpriseÎntr-o lume dominată de Alexa și Asistentul Google, Cortana suferă soarta unei alternative excelente, pe care totuși nimeni nu o folosește și pe care toată lumea o uită. Dar Microsoft se străduiește să promoveze această soluție, așa că lansează acum Cortana Skills Kit Enterprise pentru a vedea dacă zona companiilor este o nișă unde Cortana poate reuși.

Acest kit nou este o soluție end-to-end pentru întreprinderile care doresc să își construiască propriile abilități și agenți. Microsoft notează că acest kit este conceput pentru a fi implementat în interiorul unei organizații și reprezintă o nouă platformă pentru a construi experiențe dedicate companiilor. Platforma Skills Kit se bazează pe Microsoft Bot Framework și caracteristica Azure Cognitive Language Language Understanding.

Lansarea plaformei nu poate fi un lucru rău, mai ales că unele întreprinderi ar dori să-și construiască propriile abilități pentru angajații și clienții săi pentru a accesa, de exemplu, datele interne sau pentru a-și îndeplini sarcinile de rutină. Deocamdată, acest instrument este disponibil numai în previzualizarea privată. Nu se știe când ne putem aștepta la o lansare oficială.