Analiza — January 16, 2019 at 9:29 am

Costurile unui asistent virtual în noua eră a locurilor de muncă virtuale

by

alexaToată lumea are o percepție diferită asupra a ceea ce înseamnă un produs scump. Dar banii nu sunt un indicator al succesului sau al fericirii. Așadar, nu vă gândiți că tot ce este în contul bancar este o determinare a succesului pe care îl veți avea sau nu. Angajarea ajutoarelor este o investiție și trebuie să vă gândiți la acest lucru, fiind și un element nou din buget, aducând și noi cheltuieli pentru a lucra. În rândul acestor ajutoare găsim idei precum, mașini de spălat vase, echipaje de curățenie, servicii de livrare a mâncării și da, asistenți virtuali. Iar aceștia costă oarecum diferit de asistenții umani care sunt prezenți fizic la birou, ținând cont de o serie de factori, după cum urmează.

  • Experiență: Au mai făcut asta înainte? Mulți asistenți virtuali ajung acolo unde sunt, deoarece abilitățile pe care le oferă ca VA sunt lucrurile pe care le făceau într-un loc de muncă corporativ undeva. Acești asistenți îi percep în general pe cei mai mari. Apoi sunt cei care sunt avansați recent, schimbând carierele sau doar doresc să facă niște bani în plus. Acești oameni ar putea să coste mai puțin.
  • Tipul de serviciu: solicitați sarcini de tip asistent executiv, cum ar fi gestionarea calendarului, introducerea datelor și rezervarea zborurilor? Sau solicitați copywriting, producție video și servicii de marketing prin e-mail? De multe ori, taxele VA percep rate diferite pentru tipuri de servicii, deci luați în considerare ceea ce cereți atunci când evaluați ratele.
  • Termene limită: Este proiectul o activitate de vârf sau dacă oferiți un termen realist? Dacă trebuie făcut ceva în cel mai scurt timp, este în interesul fiecărui VA să ceară ceva mai mult. La urma urmei, trebuie să renunțe la toate pentru a face posibil acest lucru.
  • Factorul de stres: Acesta este unul factor teoretic mai puțin important în context, dar oricum este necesară și această abordare. Uneori, dacă un VA se simte ca și cum ai fi greu să lucreze sau dacă proiectul necesită o mulțime de piese în mișcare suplimentară, acesta va percepe un pic mai mult pe oră. Este costul factorului de stres și este real.

Ținând cont de cele de mai sus, asistenții virtuali percep de la 1 $ la 100 $ pe oră, uneori chiar mai mult. Dar locurile bune sunt, în general, între 15 și 30 USD pe oră pentru serviciile de asistent executiv și 40-75 USD pe oră pentru activități de marketing de nivel superior sau financiare. Utilizați considerațiile de mai sus ca ghid atunci când evaluați dacă un asistent merită sau nu un preț pe care îl solicită. A făcut ceea ce îi cereți de mai bine de 3 ani și are mărturii pentru a dovedi munca bună, dacă da, poate că merită 50 de dolari pe oră. Dar dacă nu avem nevoie de cineva care să fie un profesionist absolut și poate să fie și mai tânăr, dar dornic de muncă, atunci poate 25 de dolari pe oră sunt suficienți.

Moda de a fi propriul tău șef, mai ales dacă ești un asistent virtual independent, este că ai nevoie de o modalitate sigură de a-ți plăti facturile. Acesta este motivul pentru mulți liber profesioniști fac freelancing în timpul lor liber de la locurile de muncă full-time. Ei nu au ajuns în mare la o modalitate de a-și face venitul din proiecte suficient de stabil pentru a-l transforma într-un loc de muncă cu normă întreagă.

Dacă un asistent virtual vă trimite o propunere de servicii care nu vă convine, își face loc întotdeauna în dreptul de a negocia, rațional, bineînțeles. De exemplu, dacă cineva cere o taxă de proiect de 1.500 $ și poți plăti doar 500 $, bine, mai întâi de toate, probabil că ar fi trebuit să spui că este nerezonabil.