NEWS — April 6, 2019 at 7:56 am

Dell EMC actualizeaza portofoliul de servere

by

Dell EMC PowerEdge Server Portfolio March 2019Dell EMC anunţă mai multe actualizări ale serverelor Dell EMC PowerEdge, oferind management îmbunătăţit, securitate, performanţă şi scalabilitate pentru fluxurile de lucru cotidiene sau foarte exigente ale clienţilor.

Aceste actualizări ale serverelor PowerEdge şi ale managementului sistemelor OpenManage generează mai departe o platformă sigură şi scalabilă de procesare a datelor ca fundament ideal pentru iniţiative de tip cloud, analytics şi centru de date software-defined.

Conform celui mai nou studiu de piaţă IDC, Dell EMC a continuat să fie numărul unu atât ca venituri cât şi ca număr de unităţi livrate la nivel global într-o industrie care a avut parte de cea mai mare cerere înregistrată vreodată în cursul anului 2018. Studiul arată că veniturile vendorului de servere au crescut cu 12,6% de la an la an, ajungând la 23,6 miliarde USD, în timpul celui de-al patrulea trimestru din 2018, care a marcat al cincilea trimestru consecutiv de creşteri de venituri cu două cifre şi un record absolut pentru veniturile totale înregistrate într-un singur trimestru. În ce priveşte serverele x86, Dell EMC deţine acum poziţia numărul unu în termeni de venituri încasate timp de şase trimestre consecutive şi de unităţi livrate într-o perioadă mai mare de doi ani.2