Aplicatii — April 25, 2019 at 11:13 am

Telekom Romania aduce părinții și copiii mai aproape, cu ajutorul aplicației Storytime

by

Storytime app_Telekom RomaniaTelekom Romania lansează aplicația interactivă Storytime, pentru părinții care sunt departe de copii, dar care înțeleg că beneficiile poveștilor citite pot conduce la evoluţia emoţională, academică și creativă a copiilor.  

Storytime este o aplicație interactivă, prin intermediul căreia orice părinte poate deveni povestitorul preferat al copilului, de la distanță. Astfel, aplicația Storytime vine în primul rând ca o soluție de comunicare, interacțiune și de îmbunătățire a relației părinților plecați să lucreze în afara țării și copiii acestora, rămași acasă. Totodată, Storytime este în egală măsură o soluție pentru toți aceia pe care distanța, locul de muncă, sau un program de lucru supraîncărcat îi obligă să fie departe de copiii sau de nepoții lor. Păstrând contactul vizual dintre părinte și copil, pe tot parcursul poveștii, Storytime readuce atmosfera familială și emoția acestor momente importante în relația dintre cei doi.

Printr-un video call efectuat din aplicație, părintele îi citește copilului povești reinterpretate și ilustrate și, cu ajutorul filtrelor și modulatoarelor de voce, părintele-narator se transformă în unul sau mai multe personaje din povestea respectivă.

Cu ajutorul aplicației Storytime, dezvoltată de Telekom Romania, readucem în atenția părinților importanța poveștilor citite în viața copiilor. Cititul este o modalitate minunată de a-l învăța pe copilul tău noi cuvinte, de a-l conecta la o lume fantastică, plină de eroi și de situații nemaivăzute, care îi dezvoltă imaginația și creativitatea. Și pentru că echipa noastră este, de asemenea, o echipă de oameni creativi, am venit cu această soluție la o problemă reală cu care se confruntă România. Atât noi, cât și alte companii, avem responsabilitatea de a oferi soluții și de a crea un cadru social sănătos. Pe viitor, poate că astfel de inițiative vor avea ecou și vor conduce la un nivel de conștientizare mai ridicat din partea tuturor celor implicați, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial – Segment Rezidențial, Telekom Romania.

Aplicația bilingvă Storytime, română și engleză, este disponibilă gratuit în App Store și Google Play în țări precum Italia, Spania, Franța, Germania, Anglia și România.

În prezent, poveștile care pot fi accesate din aplicație sunt Scufița Roșie, Cei trei purceluși și Ursul păcălit de vulpe, urmând ca lista poveștilor să fie completată cu alte titluri îndrăgite atât de cei mici, cât și de părinți.

Mai multe informatii despre aplicația Storytime puteti afla vizitând storytime.telekom.ro.

Citiți și:

Telekom Romania si Alior Bank lanseaza Telekom Banking

Aplicatia de mobil MyAccount: prima aplicatie pentru toate serviciile de comunicare, fixe si mobile