Cloud Computing / Edge — July 23, 2019 at 10:17 am

Un loc minunat pentru a începe cu cloud-ul public

by

Într-o industrie dominată de creșterea complexității sistemelor informatice, un marketing exagerat și agresiv, spearhead.cloud oferă o alternativă simplă, performantă și sigură la nevoile reale pentru afaceri moderne.

Spearhead_Macheta-presa_210x70mm_v2_vizualizare[1][1]  Spearhead utilizează cea mai bună tehnologie pentru a oferi o experiență cloud de înaltă performanță, ușor de utilizat. Pasiunea pentru înalta performanță, combinată cu utilizarea tehnologiei, a pregătit calea pentru un serviciu public de cloud care este simplu de utilizat, stabil și poate fi adaptat cerințelor unice de afaceri, având totodată prețuri accesibile. spearhead.cloud este un proiect Spearhead Systems, lansat în anul 2017 în București, România. Spearhead oferă servicii de cloud computing, care sunt ușor de utilizat și care permit clienților să se concentreze asupra propriei afaceri. spearhead.cloud a fost construit pe baza experienței în proiectarea și operarea infrastructurilor IT complexe, utilizând cele mai bune practici din industrie pentru unele dintre cele mai prestigioase companii din întreaga lume. spearhead.cloud este un serviciu global având clienți pe toate continentele. Spearhead se mândrește cu clienți precum Elefant, un furnizor ce ofera servicii ecommerce pentru sute de mii de români, pentru care costurile au ajuns la o fracțiune din cele asociate cloud-urilor publice globale dar totodată cu o performanță crescută, Talma Travel Israel care este lider în piața de turism de peste 30 de ani până la Alcedo care deține cea mai mare rețea de distribuție din domeniul Agriculturii.

Cloud Computing

Spearhead nu este doar un alt cloud, acesta oferind un serviciu complet administrat pentru majoritatea clienților, de multe ori ca o extensie a propriilor capabilități IT. De exemplu, Spearhead poate oferi cerințele de calcul, de stocare și de rețea necesare, dar și designul de arhitectură și aplicație. Spearhead Cloud este o platformă de ultimă generație bazată 100% pe infrastructură nativă de container cu performanță direct pe fier.

spearhead Cloud oferă introspecție granulară, un sistem de fișiere de înaltă performanță oferind snapshot-uri (instantanee) și Virtualizare pentru sisteme de operare Windows, Linux și Unix. Platforma cloud este construită folosind tehnologii moderne cu sursă deschisă, concepute pentru a rula aplicații  moderne. În același timp, platforma este simplă și ușor de utilizat. Rezultatul muncii echipei Spearhead se traduce printr-un limbaj tehnic simplificat, care susține clientul, ajutându-l să se concentreze asupra a ceea ce este cu adevărat important fără să rămână blocat în infrastructuri complexe.

Acest tip de serviciu le permite organizațiilor să își reducă costurile cu infrastructura IT folosind infrastructura ca un serviciu și plătind strict resursele utilizate. Totodată, din punct de vedere al tehnologiilor de cloud folosite, este un serviciu inovativ pe piața locală, neexistând un furnizor de tehnologii de cloud similar, majoritatea oferind servere virtuale pe tehnologii de virtualizare.  Oferta spearhead.cloud este completă, oferind atât unelte pentru a gestiona resursele cât și un API pentru a le integra si extinde. Spearhead Cloud poate fi utilizat pentru: site-uri web, ca software pentru aplicaţii, jocuri, medii de dezvoltare şi testare, aplicaţii în timp real sau back-up.

O abordare simplificată a mașinilor virtuale și a containerelor

spearhead.cloud oferă o experiență de cloud computing, care este simplu de utilizat însă puternică, stabilă și sigură. Prin realizarea platformei spearhead. cloud se oferă o abordare simplificată de calcul, iar arhitectura de stocare a datelor este concepută pentru a rula cele mai mari aplicații din lume. Pentru serviciul de backup se foloseşte MANTA care ajută la livrarea serviciilor într-un mod sigur, performant și de încredere.

Platforma oferă API-uri bogate, multe caracteristici încorporate pentru stocare și rețele definite de software și bineînțeles, securitate.

Servicii profesionale

La bază Spearhead este o companie de servicii IT cu peste 17 ani de experiență pe piața IT. Misiunea companiei este de a ajuta oamenii și mediul de afaceri să rezolve lucrurile folosind tehnologia modernă. În acest scop, compania lucrează cu lideri de piață în domeniul tehnologiilor și al comunităților open source pentru a găsi și menține un echilibru între entuziasm și realitate.

Metodologia Spearhead se bazează pe o abordare științifică care include o monitorizare IT completă și identificarea instrumentelor potrivite. Specialiștii Spearhead separă entuziasmul de realitate când vine vorba de tehnologie și oferă o selecție fină de tehnologii și servicii adaptate cerințelor specifice. Ca rezultat, Spearhead a decis să furnizeze o platformă publică stabilă pe care se poate construi. Mai multe informaţii despre serviciile Spearhead, dar şi cum poţi testa gratuit serviciul de cloud le poţi afla de pe site-ul https://spearhead.cloud.