COMUNICATE — September 25, 2019 at 1:25 pm

ELKO aduce pe piața locală aspiratoarele fără fir Roidmi

by

3ELKO_ROIDMI_AspiratoareELKO Romania distribuie în exclusivitate aspiratoarele Roidmi pe piața din România. Fondată în anul 2015, Roidmi face parte din ecosistemul Xiaomi, deținând 103 patente și 6 premii de design.

Scopul tehnologiei, indiferent de natura sa, este acela de a susține societatea, de a-i asigura mai mult confort sau un nivel de securitate superior. Este unul dintre motivele pentru care industria IT s-a bucurat de o evoluție de-a dreptul fulminantă și continuă să se bucure de o atenție deosebită, atât din partea dezvoltatorilor, cât și din partea utilizatorilor. Totodată, există și domenii tehnologice mai tradiționale, unde continuă să fie aduse îmbunătățiri și optimizări, astfel încât utilizatorilor să le fie ușurate cât mai mult posibil sarcinile în activitățile de zi cu zi.

ELKO Romania urmărește atent toate noile apariții și noutățile, în paralel cu monitorizarea cerințelor și necesităților din piață, astfel încât să răspundă cât mai bine nevoilor tuturor categoriilor de utilizatori. Acesta este motivul pentru care compania continuă să adauge noi mărci și produse în oferta sa, iar cele mai noi produse care fac parte din portofoliu sunt aspiratoarele produse de Roidmi, parte a grupului Xiaomi, producător cu care ELKO a semnat un contract de distribuție în exclusivitate pe piața din România. Pe lângă performanțele foarte bune și eficiența energetică excelentă, la proiectarea aspiratoarelor sale, Roidmi a avut în vedere și furnizarea unui nivel superior de confort în utilizare. Din acest motiv, s-a specializat pe dezvoltarea de aspiratoare verticale fără cablu, care să le permită utilizatorilor să efectueze curățenia într-un timp record și cu minimum de efort.
Echipamentele sunt deosebit de fiabile, cu 100.000 RPM și folosesc perii speciale, care adună toată murdăria din covoare, fisuri ale podelei sau din saltele încă de la prima aspirare. Mai mult decât atât, este asigurată o operare în condiții de igienă maximă, căci cele patru sisteme de filtrare cu care sunt prevăzute asigură o rată de purificare de 99%, indiferent dacă este vorba despre păr, alergeni sau particule de 0.3µm. Iar pentru un plus de control, anumite modele sunt însoțite de o aplicație pentru dispozitivele mobile, cu ajutorul căreia utilizatorul poate verifica diverși parametri ai produsului, precum calitatea filtrelor de aer, gradul de umplere al recipientului, timpul de curățare rămas, distanța parcursă sau chiar numărul de calorii arse.

Noile aspiratoare verticale cu acumulator sunt disponibile în România prin intermediul ELKO, printre ele numărându-se și modelul F8, caracterizat de o putere de 380W, putere maximă de aspirare de 18.500 PA și autonomie de 55 de minute. Pentru cei care au nevoie de mai puțină putere, F8E are 300W și 8000 PA, cu autonomie de 40 minute care, în general, este de ajuns pentru curățarea unei locuințe de dimensiuni obișnuite. În ambele cazuri, timpul necesar pentru încărcarea completă a bateriei este de 2.5 ore, iar capacitatea de colectare este de 0.4l.