COMUNICATE — October 31, 2019 at 4:30 pm

Training Agile HR pentru profesioniștii din Cluj

by

BrainConcert_Logo_Black + sloganBrain Concert, companie de training recunoscută internațional, organizează în perioada 11-12 noiembrie cursul Agile HR în Cluj-Napoca. Cu acest prilej îi invităm să participe pe toți profesioniștii din domeniul resurselor umane, precum și pe cei care își doresc să fie promotori ai schimbării în companiile lor.

Prin intermediul acestui curs, Adrian Sita, trainer Agile (certificat de SCRUM Alliance: SCRUM Master, Product Owner și SCRUM Professional), promovează schimbarea mindset-ului Fixed în Growth – în vederea obținerii unei transformări digitale organizaționale pentru un business agile, având experiență în lucrul cu departamentele de HR a companiilor cu activitate în diferite industrii. „Desfășurarea activității profesionale într-un mediu de lucru Agile creează cadrul perfect pentru inovație, prin valorificarea potențialului angajaților. Într-o lume a afacerilor aflată în continuă schimbare, cursul de Agile HR remodelează principiile tradiționale existente în companii, îndeosebi în departamentele de resurse umane, oferind participanților o nouă perspectivă, centrată pe valori și pe factorul uman”, afirmă Adrian Sita.

De ce să participi la acest curs? Pentru a învăța cum să modifici structura HR, astfel încât să se alinieze cu cerințele din zona de business, oferind un avantaj competitiv. Mai mult, cursul facilitează implementarea unei culturi de învățare continuă la nivelul organizației și construirea unor echipe ghidate de autoorganizare și colaborare, care să înlocuiască rigiditatea ierarhiilor tradiționale. Dacă Deep Learning este un concept tot mai des întâlnit în domeniul inteligenței artificiale, implementarea metodologiei Agile în rândul oamenilor din companie crește nivelul de productivitate și eficiență la nivelul întregii companii prin stimularea implicării active a angajaților în atingerea obiectivelor de business, cu efecte atât pe termen scurt, cât și mediu și lung.
Pentru că merită să devii Agile în compania ta, înscrie-te acum la curs, aplicând la link, iar dacă dorești organizarea unui curs de Agile HR în compania ta ne poți contacta direct sau trimite un email la: office@brainconcert.com.