COMUNICATE — December 19, 2019 at 11:07 am

Altex a preluat RTC Proffice

by

Firma Complet Electro Serv, parte din grupul Altex, a preluat RTC Proffice Experience, distribuitor de consumabile și mobilier pentru birouri, de la fondul de investiții Oresa Ventures.

Sorin David”Achiziționarea de către Altex a unei societăți românești binecunoscută în piață de mulți ani este o nouă dovadă a procesului de consolidare și creștere a brandurilor românești, proces la care echipa D&B a contribuit de-a lungul anilor. Am dovedit încă o dată că echipa noastră de avocați poate oferi consiliere la cele mai înalte standarde. În cadrul procesului de preluare a RTC Proffice de către Altex, avocații noștri au acordat servicii de due diligence juridic, asistență juridică în procesul de negociere a documentației de tranzacție și asistență în notificarea tranzacției la Consiliul Concurenței”, declară Sorin David, Managing Partner D&B David și Baias, societatea de avocatură care a acordat asistență cumpărătorului.

Tranzacția a fost semnată la începutul lunii decembrie, fiind supusă unor condiții suspensive, inclusiv primirea aprobării din partea Consiliului Concurenței. Asistența D&B David și Baias include consilierea Altex în toate etapele, până la încheierea tranzacției.

Altex România, deținut de omul de afaceri Dan Ostahie, este unul dintre cele mai mari grupuri de societăți cu capital privat românesc, care deține, printre altele, peste 100 de magazine electroIT.