Evenimente — January 31, 2020 at 12:43 pm

ATEN va prezenta noi soluții AV/IT la ISE 2020

by

ATEN International, lider mondial în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de administrare, va participa din nou la Integrated Systems Europe (ISE), în perioada 11-14 februarie, în Amsterdam. Cei mai experimentați ingineri din industrie se vor reuni la Amsterdam pentru a demonstra live superioritate produselor ATEN și pentru a realiza sesiuni de training dedicate specialiștilor în instalare și integrare, oferind o imagine completă asupra modurilor nelimitate în care pot fi implementate produsele ATEN. Alături de sesiunile de training, la standul ATEN (hala 8, standul K200) de la ISE 2020 vor fi oferite tururi ale standului și o serie de prezentări.

ATEN at ISEDescoperirea noilor soluții ATEN este întotdeauna mai interesantă sub îndrumarea unui expert, iar tururile zilnice ale standului ATEN de la ISE 2020 vor oferi o imagine de ansamblu asupra noutăților pregătite de companie pentru anul 2020. De asemenea, vor fi organizate o multitudine de demonstrații live cu noile produse, printre care switch-ul KVM pentru 3 ecrane (CS1964) și mixerul AV pentru streaming live (UC9020). În acest fel, vizitatorii vor putea lua contact cu cele mai noi creații de acest tip.

Cu ocazia ISE 2020, va fi introdus și conceptul ATEN Talks. Pe parcursul mai multor sesiuni de prezentare și informare, atât experții proprii, cât și reprezentanți ai partenerilor ATEN vor împărtăși publicului cunoștințele lor în mai multe domenii. Astfel, pe parcursul celor patru zile, vor fi prezenți peste 10 vorbitori. Printre temele de discuție planificate se numără camera de control modernă, spațiul de ședințe al viitorului și distribuția AV eficientă.

Pe lângă sesiunile de training de la standul ATEN, vor fi organizate și două cursuri de certificare. Prima sesiune, ce se va desfășura pe data de 12 februarie, va avea în centrul atenției sistemul de control centralizat și personalizat ATEN VK. Cel de-al doilea curs de certificare va avea loc pe 13 februarie și va avea ca subiect standardul HDBaseT și cele cinci componente ale sale.

În calitate de membru contribuitor al HDBaseT, ATEN va fi de asemenea prezentă la standul HDBaseT (hala 5, standul T80). Echipa va prezenta soluțiile HDBaseT pentru spații de ședință și va realiza demonstrații cu transmițătorul HDMI & VGA HDBaseT în format european VE2812EUT, switch-ul pentru prezentări VP1421cu rutare video 4K, scalare, DSP și HDBaseT-Lite și receiver-ul HDMI HDBaseT cu funcție de extragere a conținutului audio, alături de multe alte produse, precum soluția de extindere KVM DVI HDBaseT pe interfață USB ATEN CE611.

Pentru mai multe informații, vizitați www.aten.com/ise2020 și invităm toți participanții din România să viziteze standul ATEN, să se înregistreze la sesiunile dorite și să participe la experiențele oferite în cadrul evenimentului.