COMUNICATE — March 28, 2020 at 6:46 pm

QNAP a lansat soluția NAS TS-1886XU-RP pentru aplicații enterprise

by

pressrel_rcbifabk4uuy14sohocbodphQNAP Systems, companie inovatoare în domeniul soluțiilor de calcul și stocare în rețea, a lansat serverul NAS de nivel enterprise TS-1886XU-RP. Dispunând de procesoare Intel Xeon D-1600 cu memorii DDR4 ECC (Error Correcting Code), TS-1886XU-RP oferă fiabilitate ridicată și performanțe la nivel de server.

Serverul TS-1886XU-RP, cu montare în rack și înălțime 2U, servește ca un dispozitiv de stocare hibridă cu 12 sertare pentru HDD-uri de 3,5 inchi și șase sloturi SSD dedicate, permițându-le utilizatorilor să beneficieze de tehnologia auto-tiering Qtier ce optimizează performanțele de stocare NAS și eficiența costurilor.

“Arhitectura de stocare hibridă în rețea și numeroasele funcții de optimizare SSD ale serverului NAS TS-1886XU-RP îl fac eficient din perspectiva costurilor, cu performanțe de nivel enterprise. Serverul NAS încorporează funcții special concepute pentru a ajuta companiile să abordeze provocările tehnologice din mediile de business, incluzând conectivitatea 10GbE cu suport RDMA/RoCE, virtualizare, backup și recuperare în caz de dezastru, gateway-uri pentru stocarea în cloud și multe altele” , a declarat Andrei Stîncășeanu, Territory Sales Representative QNAP Systems pentru Romania/SEE.

TS-1886XU-RP utilizează un puternic procesor Intel Xeon D și suportă până la 128 GB memorie RAM DDR4 dual-channel ECC pentru a ajuta la menținerea integrității datelor. Structura de stocare hibridă atinge performanțe ridicate, fiind eficientă economic, cu multiplele tehnologii SSD QNAP, cum ar fi caching-ul SSD pentru optimizarea aplicațiilor ce solicită IOPS și over-provisioning SSD, pentru îmbunătățirea vitezelor de scriere random pentru datele de business, centre de date și virtualizare, în timp ce extinde durata de viață a SSD-urilor.

Mai mult, Qtier permite stocarea auto-tiered, pe tipuri de date, optimizând performanța NAS-ului și utilizarea stocării. TS-1886XU-RP oferă patru sloturi de extensie PCIe. Placa NIC dual-port 10GbE SFP+, preinstalată, utilizează un controler de rețea Broadcom NetXtreme-E ce suportă RDMA peste Converged Ethernet (RoCE și RoCEv2) pentru a îmbunătăți performanța NAS, în timp ce reduce consumul aplicațiilor ce utilizează o rețea Ethernet.

Conectivitatea 10GbE nu numai că accelerează transmisia intensivă de date, dar beneficiază și de backup-ul remote de înaltă viteză prin aplicația Hybrid Backup Sync (HBS) de la QNAP. Utilizatorii pot instala o altă placă de extensie PCIe pentru a extinde funcționalitatea NAS, cum ar fi plăcile de rețea 10GbE/25GbE/40GbE, plăcile QM2 pentru a adăuga SSD-uri M.2 și plăcile de extensie SAS pentru conectarea extensiilor de stocare.

Configurat cu o placă Fibre Channel, TS-1886XU-RP poate fi adăugat la mediile Fibre Channel SAN pentru a satisface cerințele de stocare și backup de înaltă performanță. TS-1886XU-RP este scalabil și oferă funcții cuprinzătoare pentru afaceri. Acesta suportă stocare pentru virtualizare VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V și Windows Server 2019 și găzduiește multiple mașini virtuale și aplicații containerizate. Snapshot-ul bazat pe bloc simplifică protecția și restaurarea datelor, iar gateway-urile de stocare în cloud ajută afacerile să migreze cu ușurință datele în cloud. QVR Pro vă poate ajuta să creați o soluție profesională de supraveghere video (oferă 8 camere IP gratuite ce pot fi extinse la 128 de canale prin achiziția de licențe suplimentare).