IT Efficiency / Sustainability — April 21, 2020 at 10:40 am

iSTYLE Service automatizează activităţile de suport tehnic

by

iSTYLE dorește să eficientizeze şi să automatizeze activităţile repetitive şi consumatoare de timp din zona de service desk. Soluţia identificată a fost proiectarea şi antrenarea unui chatbot care să degreveze agentul de orice activitate care poate fi automatizată, asftel încât acesta să-şi aloce mai mult timp activităţilor productivCapturăe din cadrul service-ului, generatoare de venituri.

Poreclit intern “ALEX”, noul coleg digital iSTYLE, proiectat și dezvoltat de Druid, a fost antrenat să răspundă la 10 tipuri de servicii pentru cele 50 de produse din portofoliul iSTYLE. ALEX răspunde direct la întrebările uzuale, fără să mai apeleze la agentul uman.

300x250 - var 1În cazul în care se raportează un incident, ALEX pune întrebările necesare completării fişei client, preia defectul raportat, extrage automat modelul de telefon şi serviciul dorit, oferă instant cotaţia de preţ şi programează reparaţia la unul dintre service-urile autorizate iSTYLE.

Mai mult, ALEX verifică şi notifică clientul asupra statusului reparaţiei prin integrarea cu Salesforce.com, sistemul intern CRM folosit de către iSTYLE. ALEX foloseşte funcţia NER (Named Entity Extractor) pentru o acurateţe de 100% în completarea automată a datelor.