Hardware — May 7, 2020 at 6:22 pm

HP lansează noi desktopuri și monitoare de gaming în gama OMEN

by

Introducând o nouă identitate pentru OMEN, HP lansează desktopurile OMEN 25L și 30L, concepute pentru super performanță și extinderea experiențelor de gaming. Ambele desktopuri se completează perfect cu monitorul OMEN 27i, cu specificații de top care intensifică experințele de gaming.

OCC Home PageOamenii petrec din ce în ce mai mult timp acasă, iar gaming-ul a devenit și mai popular pe măsură ce jucătorii au încercat să găsească conexiuni sociale pentru reducerea stresului și pentru mai mult divertisment. La sfârșitul lunii martie 2020, Steam a înregistrat un record de peste 23,5 milioane de utilizatori activi simultan, o creștere de peste trei milioane față de numărul record de utilizatori stabilit cu doar două săptămâni înainte . Cele mai recente dispozitive OMEN sunt construite cu componente și tehnologie de top și ținând cont de nevoile de personalizare ale tuturor gamerilor, atât ale celor experimentați cât și ale celor începători.

„Brandul OMEN continuă să-și perfecționeze identitatea și să dezvolte un ecosistem global de soluții importante hardware și software, care să răspundă nevoilor tuturor jucătorilor, mai ales într-un moment în care conectarea socială de acasă cu prietenii și persoanele dragi este atât de importantă”, a declarat Kevin Frost, vicepreședinte și director general, Consumer Personal Systems, HP Inc. „Cel mai recent OMEN Gaming Desktop are noi componente precum Cooler Master, WD_Black de la Western Digital și opțiuni extinse de la HyperX®, prin care ne demonstrăm încă o dată angajamentul asumat, acela de a oferi cele mai bune instrumente pentru o evoluție spectaculoase în jocurile preferate.”

CONCEPUT PENTRU PERFORMANȚĂ DE GAMING

Construit cu soluții termice sofisticate și cu un design care permite cu ușurință accesul în interior și respectă standardele microATX, noul desktop OMEN oferă jucătorilor posibilitatea de a alege un volum al carcasei de 25 sau 30 de litri ce permite o flexibilitate maximă atunci când vine vorba de configurarea hardware-ului.

OMEN 30L Desktop -3Desktopurile prezintă mai multe opțiuni de șasiu, inclusiv un model 30L cu o ramă din sticlă temperată și panou lateral transparent ce asigură reducerea radiației electromagnetice și oferă un design ce pune în valoare cablurile și culorilor din interior. Noile desktopuri oferă:
• Performanță uimitoare: Nu pierzi niciodată ritmul grație imaginilor incredibile oferite de plăcile grafice NVIDIA® GeForce® RTX 2080 Ti sau AMD Radeon ™ RX 5700 XT alături de cel mai nou procesor Intel® Core ™ i9-10900K de Generația a10-a cu până la 5.3GHz , 10 nuclee  și 20 de thread-uri  sau procesorul AMD Ryzen™ 9 3900  cu arhitectura „Zen 2” și tehnologie de fabricație de 7nm.
• Componente de top: Cooler Master își face debutul OMEN prin soluții opționale de răcire lichidă pentru CPU de 120mm sau pe aer de 92mm și surse de până la 750W precum Cooler Master 80 Plus Platinum PSU. În interiorul colorat se află o memorie RGB HyperX FURY DDR-3200Mhz XMP de până la 64 GB, iar accesul se face rapid la fișiere importante prin sistemul de stocare dublu de 2TB WD_Black PCIe M.2 SSDs .
• OMEN Command Center integrat: Perfect personalizat cu șase zone luminoase (logo-ul frontal, ventilatorul frontal, lumina din interior, cooler-ul CPU, memoria și placa grafică ) și 5 moduri de iluminare diferite. Intelligent Overclocking    permite cele mai bune performanțe utilizând un algoritm brevetat care stabilește setarea optimă pentru procesor și permite overclocking automat.
Fan Control7 oferă setarea ventilatorului în modurile quiet, normal și turbo. De asemenea, OMEN Command Center  include și următoarele funcții: Remote Play , My Games , Profiles , Coaching , and Rewards .

CONCEPUT PENTRU O EXPERIENȚĂ DE GAMING IMERSIVĂ

Monitorul OMEN 27i prin panoul Nano IPS dispune de o gamă de culori DCI-P3 98%  care asigură nuanțe puternice și acuratețea culorilor, o gamă de culori cu 25% mai largă decât sRGB, anulând totodată degradarea culorii din unghiurile mai slabe. Acest monitor oferă caracteristici precum:
• Luminozitate: Cu o rezoluție Quad HD  (2560×1440) și o luminozitate de 350 nits, jocurile prind viață.
• Imagini perfect conturate: Experimentați o continuitate incredibilă de joc cu NVIDIA® G-SYNC®  fără tearing și fără stuttering. Receptivitatea este la un nivel înalt cu o rată de refresh de 165Hz și timp de răspuns de 1ms  cu overdrive, fiecare moment fiind surprins la adevărata sa intesitate.
• Design robust: Acoperit cu un înveliș negru, acest monitor performant cu diagonală de 27” are o înălțime de două ori mai mare, suport reglabil și patru porturi ușor de accesat. În plus, panoul iluminat de pe spate poate fi controlat prin OMEN Command Center9 împreună cu aim assist brevetat, ce oferă o formă customizabilă și colorată a reticulului.

OMEN 27i Monitor - 3

EXPERIENȚE SUPERIOARE DE GAMING  

Cu aceleași caracteristici excelente, dar cu o nouă interfață rapidă, OMEN Command Center dispune acum de un homepage cu știri despre ultimele evenimente, produse și noutăți OMEN Squad, toate acestea într-o singură aplicație incredibilă ce cuprinde funcțiile următoare:

• My Games: Pornește jocuri de pe Steam, Epic Games Store, Origin, Uplay  sau jocuri instalate pe PC18 dintr-un singur loc.
• My Gear: Permite gestionarea dispozitivelor OMEN și a rețelei, controlul luminii și ventilatoarelor și crearea unui profil personal.
• My Services: Îmbunătățirea capacității de joc în mod distractiv prin Coaching13 și Rewards14. De asemenea, Remote Play10, fostul Game Stream, permite folosirea PC-ului OMEN pe post de cloud personal, utilizatorii putându-se juca de la distanță, accesându-l de pe un alt PC sau via Google Play și Apple App Store.
Pentru mai multe informații despre ecosistemul OMEN și PC-uri de gaming, monitoare și accesorii accesați: omen.com

Prețuri și disponibilitate :

• Desktopurile OMEN 25L și OMEN 30L vor fi disponibile în România începând cu jumatatea lunii iunie de la 5199 lei.
• Monitorul OMEN 27i este disponibil deja în marile magazine de retail la prețuri începând cu 1700 lei.

Despre HP
HP Inc. creează noi tehnologii menite să îmbunătăţească modul de a lucra şi viaţa în general. Prin portofoliul nostru de imprimante, PC-uri, dispozitive mobile, soluții și servicii, dezvoltăm experiențe uimitoare. Mai multe informaţii despre HP Inc. sunt disponibile pe www.hp.ro.