COMUNICATE — May 11, 2020 at 2:05 pm

QNAP TS-x31K, o serie NAS cu procesoare quad-core pentru Cloud privat acasă

by

pressrel_7ok40uvwourejoa2evoty9hlQNAP Systems a lansat gama de servere NAS TS-x31K (incluzând modele cu 1, 2 sau 4 sertare), ce oferă backup și managementul centralizat de date, partajarea fișierelor și accesul facil la acestea, aplicații multimedia cu numeroase funcții, preccum și protecția de tip snapshot. Cu un design compact și minimalist, în alb pur, TS-x31K se potrivește în orice decor de acasă, ocupând foarte puțin spațiu, făcându-l o soluție ideală pentru utilizatorii individuali ce doresc să-și construiască un cloud privat fiabil.

NAS-urile TS-x31K au la bază un procesor quad-core tactat la 1,7 GHz, 1 GB RAM, conexiune Gigabit LAN (un port GbE pentru modelul cu un singur sertar; două porturi GbE în cazul celorlalte), interfață SATA 6 Gb/s și criptare AES-256 bit.

TS-x31K furnizează o gamă largă de aplicații multimedia, incluzând Photo Station, Video Station și Music Station, permițându-le utilizatorilor să administreze și să vizualizeze colecțiile lor multimedia. Utilizatorii pot transforma TS-x31K într-un Media Server Plex.

Printre funcțiile utile din sistemul QTS se regăsesc Surveillance Station pentru construirea unui sistem sigur de supraveghere și Qsync ce poate sincroniza automat fișierele între serverul NAS, telefoanele mobile și calculatoare. Utilizatorii pot accesa de la distanță NAS-ul TS-x31K, utilizând aplicațiile mobile dedicate și serviciul myQNAPcloud.