Business — May 12, 2020 at 6:13 pm

Allied Telesis și ALSO extind parteneriatul în Europa

by

iStock_000000833867Medium1Allied Telesis, unul din cei mai importanţi furnizori mondiali de soluţii inteligente de networking, a anunţat recent extinderea cooperării la nivelul întregului continent european cu ALSO, un holding cu sediul în Elveţia, care are ca principale domenii de activitate logistica şi distribuţia.

300x250 - var 1Extinderea parteneriatului a survenit ca urmare a nevoii de tehnologii care să faciliteze furnizarea neîntreruptă de semnale audio, video şi date în cadrul reţelelor inteligente de comunicaţii. Aici sunt incluse soluţii SD-WAN securizate, soluţii de networking complet autonom, soluţii pentru reţele cu auto-protecţie, soluţii pentru Industrial Internet of Things (IIoT) şi soluţii de supraveghere IP video, în toate aceste zone Allied Telesis fiind un furnizor de calitate recunoscut.

“Reţelele cuprinzătoare, fiabile şi securizate de azi necesită soluţii de networking integrate, inteligente şi de mare performanţă, care să traverseze în mod fluid diverse tipuri de infrastructuri IT”, a spus Gustavo Möller-Hergt, CEO, ALSO Holding AG. “Evenimentele din ultimele luni au arătat cât de importante sunt soluţiile stabile şi securizate, mai ales în domenii precum sănătatea şi educaţia. În aceste zone, cererea este în creştere în Europa. Este motivul pentru care ALSO şi Allied Telesis îşi împletesc eforturile pentru a genera un nou potenţial de afaceri pe piaţa europeană”.

De la înfiinţarea în 1987 a companiei japoneze Allied Telesis, firma s-a axat pe furnizarea de soluţii tip zero TCO prin instrumente inteligente de reţea care să facă networking-ul mai facil pentru firmele private, entităţi publice, instituţii educaţionale şi organizaţii cu infrastructuri critice. Christian Rannetshauser, EMEA Channel Director la Allied Telesis, a declarat că “puternica noastră prezenţă în aceste domenii de activitate şi know-how-ul ALSO în calitate de mare furnizor european de tehnologie generează premisele unor efecte interesante de tip sinergic cu ajutorul cărora pot fi implementate noi proiecte şi pot fi câştigaţi clienţi noi”.

ALSO Holding este prezent şi în România, în urma preluării, la jumătatea anului trecut, a distribuitorului polonez de sisteme şi soluţii IT ABC Data. Pe lângă preluarea ABC Data, grupul elvețian s-a extins în regiune prin achiziția Solytron Bulgaria, unul din liderii pieţei de distribuție IT din țara vecină.

Citiți și:

Accent pe securitate

Industrial IoT remodelează industria producătoare din România

Securitate în reţelele IP de supraveghere

Allied Telesis: Importanța Self-Defending Network