COMUNICATE — June 3, 2020 at 1:55 pm

PC Garage și ASUS premiază părerea clienților

by

comunicat-de-pressaPC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, dă startul unei noi campanii, în cadrul căreia utilizatorii care optează pentru laptopuri ASUS au ocazia de a câștiga premii consistente.

“Cumpără un laptop ASUS, scrie un review și poți câștiga!” – așa se poate rezuma pe scurt noua campanie PC Garage, desfășurată cu susținerea ASUS, în perioada 29 mai – 29 iunie. Ea se adresează tuturor celor care achiziționează un laptop ASUS/TUF/ROG în această perioadă și care adaugă un review de cel puțin 500 caractere pe pagina produsului achiziționat, până la data de 19 Iulie 2020. Obiectivitatea rămâne în continuare scopul principal al acestei secțiuni, așa că recenziile trebuie să conțină detalii pro și contra, dar şi alte observații utile utilizatorilor interesați de un laptop pentru a rula jocuri, filme sau diverse aplicații software. Participanții se pot înscrie în campanie o singură dată, utilizând o singură adresă de e-mail şi un singur cont de utilizator. Înscrierea în concurs are loc în mod automat, iar desemnarea câștigătorilor va avea loc pe data de 27 iulie, prin tragere la sorți. Rezultatele campaniei vor fi anunțate pe paginile de Facebook PC Garage și ASUS România printr-o postare publică, iar câștigătorii vor fi contactați telefonic pentru revendicarea premiilor.

În cadrul acestei campanii sunt oferite 3 premii:
Premiul I – ASUS ZenBook Duo UX481FL – este un model de ultimă generație, cu ecran de 14”, ideal pentru crearea și prelucrarea de conținut.
Premiul II – ASUS VivoBook 15 X512FJ – un laptop de 15” într-un format elegant și deosebit de compact
Premiul III – ASUS VivoBook 14 X403FA – un ultra-portabil de 14” a cărei baterie asigură necesarul de energie pentru o întreagă zi de lucru.

Odată cu lansarea acestei campanii, PC Garage oferă și câteva recomandări în materie de laptopuri în vogă la ora actuală. Cu prețuri plasate sub pragul de 3000 Lei, ASUS X509JB și ASUS VivoBook K512JA, sunt modelele de buget ale momentului care asigură necesarul de performanță în majoritatea aplicațiilor uzuale. Pentru suma de aproape 3600 Lei, utilizatorii pasionați de jocuri pot alege ROG Strix G G531GT – un laptop cu procesor Intel Core i5, 8GB memorie RAM, SSD de 256GB și placă video GeForce GTX 1650. Urcând într-un segment de preț superior, la prețul de aproape 5.500 Lei, este disponibil modelul ROG Strix G G731GU, care oferă o configurație formată din procesor Intel Core i7, 8GB memorie RAM, SSD de 512GB, placă video GeForce GTX 1660 Ti și ecran cu o rată de reîmprospătare la 144Hz.

În acelaşi timp, pentru aproape 6.400 Lei, utilizatorii pot achiziționa modelul TUF A15 FA506IV, prevăzut cu procesor AMD Ryzen 7, 16GB memorie RAM, SSD de 1TB, placă video GeForce RTX 2060 și ecran cu rata de reîmprospătare de 144Hz.

Încă de la lansarea sa pe piață, PC Garage și-a propus să fie un altfel de magazin de calculatoare, orientat către utilizator și tehnologie și axat pe furnizarea unor servicii de cea mai bună calitate. De aceea, a încercat întotdeauna să mențină o relație cât mai strânsă cu pasionații de hardware, formând de-a lungul anilor o comunitate puternică în jurul său. Acest lucru nu s-a întâmplat însă peste noapte, ci a presupus eforturi consistente și implicare, alcătuirea unui colectiv format din profesioniști și adaptarea serviciilor în funcție de cerințele utilizatorilor și de tendințele pieței. De-a lungul anilor, pe lângă nenumăratele campanii și promoții desfășurate, PC Garage a pus bazele unui forum dedicat iubitorilor de tehnologie, a creat un canal de YouTube axat pe prezentarea de soluții hardware și chiar a lansat o emisiune informativă gratuită dedicată tuturor celor care vor să afle mai multe despre componentele hardware ale unui PC. Totodată, secțiunea de comentarii cu privire la produse a fost proiectată astfel încât să asigure maximum de obiectivitate, pentru a le oferi celor interesați de ele posibilitatea de a afla plusurile și minusurile acestora, strict de la cei care le-au achiziționat deja. Este numai unul dintre aspectele care fac diferența între PC Garage și ceilalți comercianți de echipamente și soluții electro-IT din România, iar el nu ar fi fost posibil fără contribuția întregii comunități.

Pentru mai multe informații despre campanie, despre produsele participante și despre condiții, vizitați pagina dedicată.