EDUCATIE / JOB — June 4, 2020 at 2:39 pm

Curs de tehnologie blockchain în programa UPB

by

modex-poli-automaticaModex și Universitatea Politehnica din București, Facultatea de Automatică și Calculatoare, au încheiat un parteneriat de colaborare în domeniul cercetării științifice și educației. În urma acestui parteneriat academic, Modex va contribui, din toamna acestui an, la dezvoltarea unui curs de blockchain în programul de master “Managementul și protecția informației” (MPI) la Facultatea de Automatică și Calculatoare.

Curricula de blockchain va fi inclusă în cursul „Protecția informației în e-sisteme”  și se va adresa inginerilor din anul al II-lea la Master, absolvenți ai Facultății de Automatică și Calculatoare. Programat să înceapă în anul universitar 2020-2021, cursul de blockchain reafirmă angajamentul de responsabilitate socială pe care Modex l-a luat în domeniul educației din România.

banner_redhatCompanie globală de blockchain fondată de români, Modex va pune la dispoziția studenților Universității Politehnice din București un suport de curs, toate materiale educaționale, informațiile și personalul necesar pentru desfășurarea cursului academic.

Una dintre cele mai prestigioase entități academice în domeniul cercetării și dezvoltării cu privire la tehnologia informației, Politehnica din București prin Facultatea de Automatică și Calculatoare va colabora cu Modex și în organizarea de evenimente și workshop-uri de instruire, prezentări și tehnologii software cu tematică tehnică, având ca scop stimularea dezvoltării tehnologice. Scopul programului educațional se extinde și la nivel de cercetare, printr-o serie de evenimente prin care studenții vor fi susținuți de specialiștii Modex în vederea dezvoltării de soluții blockchain.

 

Citiți și:

Laborator de blockchain la ASE

Cum să înveți blockchain și să fii plătit pentru asta

Fab Lab, BCR și Modex investesc într-un nou hub tehnologic