Networking — June 29, 2020 at 2:50 pm

ATEN UC9020 a primit premiul Future Best în cadrul NAB Show

by

ATEN International, lider mondial in solutii de conectivitate AV/IT si sisteme complete de administrare, a anunțat că a obținut premiul Future Best în cadrul NAB Show pentru mixerul sau AV multicanal  – UC9020 StreamLIVE™ HD. Aceasta soluție le permite utilizatorilor să înregistreze, să transmită și să comute între două surse de semnal video Full HD, creând în acest fel un cadru de producție profesional, dinamic, cu mai multe camere.

”Noua realitate ne provoacă să lucrăm tot mai mult remote, dar și să ne facem cunoscută munca de la distanță, iar ATEN a venit constant în întâmpinarea nevoilor pieței cu soluții care să susțină aceste nevoi. După ce anul trecut UC9020 StreamLIVE HD a primit premiile COMPUTEX Best Choice Award 2019, Good Design Award 2019 și Video Edge Product Innovation 2019, recent a primit premiul ”Future Best” în cadrul NAB Show. Aceasta demonstrează că echipamentul nu doar răspunde nevoilor actuale ale industriei, dar are și calitățile necesare pe viitor pentru acest domeniu în plină evoluție, cum este streamingul live, simplificând procesul de producție video”, a declarat Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN Romania.

Candidații la titlul Future Best sunt evaluați de o echipă de ingineri și experți din industrie, selecția realizându-se pe baza inovațiilor aduse, setului de dotări oferite, raportului performanță/preț și gradului de satisfacere a cerințelor și necesităților. Din cauza anulării ediției tradiționale a NAB Show, anul acesta a fost organizată o ediție specială de premiere, jurizarea realizându-se pe baza nominalizrăilor scrise. Câștigtăorii se bucură de distincțiile specifice și de recomandarea Sound & Video Contractor – cea mai importantă sursă de informație pentru integratori AV, consultanți și utilizatori finali.

ATEN_uc9020.usb-&-thunderbolt.content-creation.others_2ATEN UC9020 StreamLIVE™ HD oferă utilizatorilor o soluție completă de streaming live la calitate TV, ce integrează posibilitatea de a captura două surse de semnal video 1080p, ieșire 4K pentru redare, switch video, funcție de streaming 1080p, funcție de conversie video, splitter video și mixer audio – totul într-un pachet compact. Mai mult decât atât, aplicația ATEN OnAir poate fi folosită pentru a transforma orice iPad într-o interfață tactilă dedicată controlului, redării, monitorizării, editării în timp real și organizării diferitelor elemente utilizate la mixare.

Proiectat special pentru a simplifica activitatea de producție video, UC9020 StreamLIVE™ HD  reduce semnificativ necesarul de echipament și cabluri utilizate de obicei în acest domeniu. Suplimentar, formatul sau compact îi asigură o portabilitate fără precedent. De aceea, este ideal pentru promovare de produse comerciale, conferințe și ședințe, prezentări și seminare sau transmisii live ale unor evenimente.

ATEN UC9020 StreamLIVE™ HD a primit și premiile COMPUTEX Best Choice Award 2019, Good Design Award 2019 și Video Edge Product Innovation 2019, iar acum a primit premiul Future Best, în cadrul ediției speciale de premiere NAB Show.

Pentru mai multe informații, vizitați: https://www.aten.com/global/en/products/usb-&-thunderbolt/content-creation/uc9020/