Networking — July 1, 2020 at 2:26 pm

Performanțe premium și procesare pentru supravegherea orașelor prin camera AXIS Q1615 Mk III

by

Axis Communications a lansat camera AXIS Q1615 Mk III, care oferă platforma perfectă pentru sistemele de analiză bazate pe inteligență artificială (IA) cu capacitate de deep learning. Această cameră de ultimă generație este o cameră cu carcasă fixă, prevăzută cu un chipset dual inovator care este bazat pe un algoritm de tip learning edge unei clasificări nuanțate și granulare a obiectelor.

AXIS Q1615 MkIII edge_render_0-00-45-13_1700wCu ajutorul tehnologiilor Axis Lightfinder 2.0 și Axis Forensic WDR, aceste camere oferă culori naturale și detalii excelente în lumină puternică sau întuneric. AXIS Q1615-LE Mk III dispune de AXIS OptimizedIR pentru imagini clare în întuneric complet, fără a fi nevoie de iluminare suplimentară. AXIS Q1615 Mk III este proiectată pentru a putea adăuga noi capacități de deep learning la instalările existente, fiind compatibil cu modelul de carcase exterioare inițiale de tip AXIS T92E20, ceea ce face ușor de adăugat noi capacități.

Aceste camere permit instalarea eficientă din punct de vedere al costurilor, datorită funcțiilor de zoom și focalizare de la distanță și obiectivului interschimbabil, cu suport pentru lentile i-CS motorizate. În plus, aceste modele oferă funcționalități avansate de securitate pentru a preveni accesul neautorizat și a proteja sistemul.

Principalele caracteristici includ:
• HDTV 1080p până la 120 fps
• Lightfinder 2.0 și Forensic WDR
• Certificare TPM, FIPS 140-2 de nivel 2
• Unitate de procesare deep learning încorporată
• Suport pentru aplicații  de tip deep learning dezvoltate de terți.

Unitatea de procesare pentru deep learning, care este înglobată, permite rularea direct pe cameră (on the edge) a modulelor de analiză video, oferind un sistem mult mai eficient și cu scalabilitate accentuată. Datorită acestor tehnologii de procesare, nevoia de stocare și de lățime de bandă, precum și problemele de confidențialitate sunt semnificativ diminuate, dat fiind faptul că numai secvențele relevante sunt transferate prin rețea.

Camerele vor fi disponibile prin intermediul canalelor de distribuție Axis din trimestrul 3 al acestui an.

Citiți și:

Managementul automatizat pentru camerele de supraveghere Axis folosind soluții Allied Telesis ONVIF Profile Q

Reducerea consumului de energie prin utilizarea camerelor de supraveghere Axis