Data Center / Storage — July 17, 2020 at 3:26 pm

Vertiv lansează noi produse pentru infrastructura Edge și dezvoltă programul pentru parteneri în Europa, Orientul Mijlociu și Africa

by

Vertiv, furnizor global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, anunță o serie de noi avantaje, ca parte a programului său premiat pentru parteneri, Vertiv™ Partner Programme (VPP), împreună cu o suită îmbunătățită de produse Edge, inclusiv unități de distribuție a puterii pentru rack (rPDU), surse de alimentare neîntreruptibile (UPS), sisteme de răcire rack, software și servicii dedicate partenerilor și clienților din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

Vertiv Partner ProgrammeÎn urma lansării cu succes a programului VPP de anul trecut, compania Vertiv a înregistrat o creștere cu 10% a bazei sale de parteneri la nivelul EMEA și oferă acum beneficii suplimentare pentru colaboratorii noi și existenți. De exemplu, noul sistem de management al relației cu partenerii (PRM) și portalul îmbunătățit pentru parteneri le vor permite acestora să profite imediat de oportunitățile de instruire și de noile instrumente de vânzare și marketing, să ia parte la sesiunile de training și certificare și să își personalizeze oferta grație selectoarelor și configuratoarelor de produse. Noua suită de instrumente a fost special proiectată pentru a îi ajuta pe partenerii Vertiv să își dezvolte abilități și cunoștințe cheie, să se diferențieze, să aducă  profitabilitate, și să își dezvolte noi oportunități de afaceri.

Joachim Fischer, EMEA channel sales director în cadrul Vertiv, a declarat: “Observăm că digitalizarea este tot mai prezentă, la fel și tehnologia 5G, drept urmare peste trei sferturi din operatorii de telecomunicații la nivel mondial așteaptă să furnizeze servicii 5G până în 2021. Programul nostru îmbunătățit pentru parteneri va continua să vină în întâmpinarea vânzătorilor cu cele mai bune produse și servicii pentru a face față noilor provocări pe care progresele din domeniul tehnologie le vor aduce, cum ar fi nevoia critică a implementărilor edge. Credem în viitorul programului VPP și, luând drept exemplu anul excepțional care a trecut, continuăm să ne oferim sprijinul pentru a le permite partenerilor noștri să exceleze.”

Noua suită de produse îmbunătățește portofoliul de tehnologii IT și servicii al companiei Vertiv, împreună creând o soluție completă și flexibilă bazată un rack cu o singură sursă, ce include:

• Noua unitate Vertiv™ VRC IT Rack Cooling cu o versiune integrată și divizată și unitatea Vertiv™ Liebert® CRV Row Cooling, proiectată special pentru echipamentele critice din camerele de server mici, dulapuri de rețea și site-uri de calcul edge. Sistemele implementează în mod unic compresoarele și ventilatoarele potrivite cu sarcină variabilă, acestea reprezentând una dintre cele mai mari capacități ale industriei și cele mai eficiente unități de răcire pentru cabinetele IT. Unitatea VRC a Vertiv este însoțită de un pachet complet de servicii care include instalarea, timpul de răspuns la pornire și mentenanța preventivă.

• Seria Vertiv™ Geist™ Rack rPDU cu o nouă priză combinată, 2-în-1, pentru o conectivitate flexibilă a conectorului și o gestionare facilă a cablurilor. UPDU Geist™ este cea mai recentă actualizare din familia Geist rPDU, care prezintă o priză universală inovativă, ce poate fi utilizată în diferite configurații pentru clienții cu multiple implementări, din întreaga lume. Geist™ rPDU poate accesa toate dispozitivele din rack pentru a le monitoriza și controla de la distanță dintr-un singur punct. Monitorizarea acestora va putea fi modernizată pe măsură ce tehnologia avansează și nevoile business-urilor evoluează. Modelele Geist UPDU permit performanța și gestionarea dinamică a spațiilor IT, simplificând în același timp procesul de cumpărare și accelerând implementările rapide în întreaga lume. Mai mult, seria Vertiv Geist rPDU beneficiază de pachetul de servicii Vertiv™ Distribution Assurance.

• Soluții UPS monofazate de înaltă eficiență, așa cum este Vertiv™ Liebert® GXT RT+ și inovativul Vertiv™ EDGE line-interactive UPS, care, potrivit estimărilor, urmează să fie disponibil pe piața EMEA până la sfârșitul lunii august. În plus, serviciile Lifecycle Power Assurance Services ale Vertiv oferă un suport convenabil și rentabil pentru furnizarea de energie locațiilor IT de mici dimensiuni. Pe măsură ce implementările edge continuă să se dezvolte, devenind tot mai utilizate și importante pentru companii, planul de protecție Vertiv pe cinci ani protejează micile locații IT, oferind vizibilitate asupra sistemelor critice, în timp real, ceea ce duce la detectarea timpurie a anomaliilor.

•  Cu o lansare preconizată pentru luna octombrie, serverul avansat de consolă Vertiv™ Avocent® ACS 8000 are capabilități celulare, ce permit ca echipamentele Vertiv să fie administrate de la distanță, în mod integrat, fără a întâmpina dificultăți,. Astfel, operațiunile de rețea sunt mai eficiente și sigure, chiar și pentru locațiile de la distanță sau ori de câte ori internetul prin fir nu este disponibil. Anul trecut, Vertiv a fost numit de IHS Markit, furnizorul numărul 1 de soluții de management IT de la distanță la nivel global, o piață în valoare de 720 de milioane de dolari, care continuă să crească rapid, alături de edge computing și serviciile IT de la distanță.

Toate aceste oferte le permit comercianților din EMEA să câștige mai multe puncte prin intermediul programului Vertiv™ Incentive Programme (VIP), care îi ajută pe parteneri să obțină rapid recompense. Din iulie 2020, programul îmbunătățit, cunoscut sub numele de VIP+, vine cu mai multe beneficii pentru comercianți. Ei pot deveni membri silver, gold, platinum și vor putea beneficia de un proces de înregistrare mai simplu, stimulente suplimentare la înregistrare și rentabilități mai mari la anumite pachete. Noile îmbunătățiri le vor permite și mai multor parteneri să profite de program, dezvoltându-și în același timp competențe și cunoștințe noi.

Valentina Baciu, Director Executiv la MB Distribution, a declarat: “Decizia de a deveni parteneri ai Vertiv a venit în mod firesc, aproape de la sine, grație poziției pe care compania o deține la nivel mondial și a portofoliului complet de produse. Programul pentru parteneri VPP a întregit oferta lor extrem de atractivă și ne-a permis să accesăm o serie de avantaje suplimentare, astfel încât să beneficiem pe deplin de tot ceea ce Vertiv are de oferit”.