EDUCATIE / JOB, Servicii IT — August 11, 2020 at 3:51 pm

Distanțarea socială la școală

by

După lunga perioadă de carantină, unitățile de învățământ de pe tot globul iau în considerare pașii ce trebuie făcuți pentru a putea redeschide ușile școlilor odata cu începerea noului an școlar. Deși acestea ar putea să nu fie știrile pe care, în special copiii, vor să le audă, vor fi totuși o ușurare pentru părinții care doresc să vadă educația întorcându-se la formatul clasic.

EducatieProfesorii și învățătorii vor avea o sarcină dificilă, vor trebui sa se asigure că elevii lor urmează îndrumările referitoare la COVID-19. Părinților care își aduc si iau copiii de la școli va trebui, de asemenea, să li se ofere instrucțiuni specifice, clare pentru a se asigura că urmează pașii necesari pentru a preveni răspândirea virusului.

Comunicările vizuale vor fi esențiale pentru a ajuta personalul școlii să gestioneze situația în mod sigur și responsabil în fiecare zi. Comunicarea clară a îndrumărilor și a măsurilor din spațiile școlare și din jurul acesteia va ajuta la răspândirea conștientizării situatiei și va ajuta personalului școlar care are datoria de a o controla.

Înapoi la scoala, însă altfel

Pandemia a avut efecte perturbatoare pentru studenți și, odată cu începerea noului an școlar, adaptarea la noua normalitate s-ar putea dovedi dificilă pentru mulți dintre ei. Măsurile de prevenire a răspândirii virusului ar putea include scăderea numărului de elevi în clase și număr de ore reduse pentru a facilita distanțarea socială, interdicția de folosire în comun a articolelor de papetărie și a echipamentelor, birouri desemnate, memento-uri pentru a folosi aparatul cu substanțe de dezinfectare a mâinilor și pentru a-și spăla mâinile în mod regulat și cerința de a purta măști pentru față.

Având în vedere că instrucțiunile de securitate trebuie puse în aplicare în toate sălile de curs, coridoare, cantine, sălile comune și chiar de-a lungul campusurilor, unitățile de învățământ au nevoie de acces la semne de comunicații vizuale care pot rezista atât în interior cât și în exterior.

Semnalizarea direcțională și autocolantele de podea vor fi esențiale pentru controlul fluxului de elevi/studenți în clădiri. Autocolantele de podea și fereastră vor ajuta, de asemenea, la aplicarea distanțării sociale în sălile de clasă, marcând locul în care plasamentul elevilor este sigur. De asemenea, va fi crescută cererea de fișe de lucru și documente pentru fiecare elev/student, evitând astfel împărțirea hârtiilor care ar puta facilita răspândirea germenilor.

Imprimantele potrivite pentru a ajuta educația

Tipărirea internă a semnelor de comunicare vizuală va permite școlilor, universităților și altor unități de învățământ să reducă cheltuielile cu furnizorii de tipărire și să reacționeze rapid la îndrumări pe măsură ce ele se schimbă. Însă pentru a se asigura că elevii acordă atenție acestor măsuri si reguli, mijloacele de semnalizare folosite trebuie să fie colorate și captivante.

Seria de imprimante OKI C800, câștigătoare a numeroase premii, este ideală pentru școlile și universitățile care dispun de un buget redus, dar care au nevoie de un dispozitiv care să poată gestiona imprimarea pe suport de hârtie obișnuită precum și pe o serie de materiale diferite pentru uz interior și exterior, inclusiv bannere de până la 1,3 m și chiar și impermeabile și autocolante de podea rezistente UV. Avănd o formă compactă, seria C800 reprezintă imprimante de o calitate profesională, în culori vii, perfect pentru tipărirea semnelor de atragere a atenției, cu impact puternic.

Media și grafică de distanțare socială gratuite pentru a proteja elevii/studenții și personalul

OKI face un pas mai departe pentru a sprijini sectorul educației în timpul pandemiei cu medii și semne gratuite de distanțare socială. În parteneriat cu Floralabels, această inițiativă permite creșelor, școlilor, universităților și colegiilor să creeze rapid și ușor propriile lor autocolante de podea pentru ajuta la protejarea siguranței elevilor și a profesorilor. Acest lucru va permite instituțiilor de învățământ să se pregătească pentru ca elevii să se întoarcă după vacanța de vară.

Distantare_socialaModelele gratuite vor ajuta la protejarea stării de siguranță a studenților și a personalului aducăndu-le aminte sa păstreze doi metri distanță. Autocolantele pentru pardoseală sunt disponibile în trei formate: un cerc auto-adeziv pentru pardoseală (285 x 285mm) și bannere dreptunghiulare pentru podea în două dimensiuni (215 x 900mm și 297 x 1.320 mm).

Reușita minimizarii perturbarii educației este vitală. Școlile și universitățile care pot imprima rapid și ușor semnalizarea cu impact puternic la cerere și după nevoie vor putea ajuta studenții să revină pe drumul spre succesul academic.

 

Citiți și:

OKI duce imprimarea color internă la nivelul următor cu cea mai mică imprimantă color A3 produsă vreodată

Multifuncţionala OKI MC883 aduce flexibilitate şi trasabilitate în fluxurile de documente, prin mijloace avansate de autentificare