Financiar-Bancar — September 15, 2020 at 2:38 pm

Tehnologie românească implementată în organizaţii financiare şi guvernamentale din regiunea Australasia

by

chatbotMicroelectronic Group, furnizor de soluții software, servicii și echipamente pentru piețele financiare și guvernamentale din Australia, Noua Zeelandă și Insulele Pacificului de Sud, a semnat un parteneriat cu DRUID pentru a oferi soluții de automatizare conversaţională pentru companii din întreaga regiune Australasia.

Încă din anul 1975, Microelectronic lucrează cu organizaţii financiare şi guvernamentale pentru a iniţia reduceri semnificative de costuri prin simplificarea şi automatizarea proceselor interne. Compania oferă soluţii şi servicii bazate pe tehnologii care permit adaptarea accelerată a modelului de afaceri la nevoile în continuă schimbare ale consumatorilor digitali.

Parteneriatul cu Druid se concentrează pe furnizarea de tehnologie conversaţională, care va simplifica şi îmbunătăţi interacţiunile între clienţi şi angajaţi prin intermediul asistenţilor virtuali inteligenţi. Cele două companii vor lucra de asemenea pentru hiper-personalizarea serviciilor de identificare, structurare şi distribuţie automată a documentelor prin orice canal digital de comunicare, într-un mod conversaţional, simplu şi natural.