Hardware, Servicii Profesionale — October 27, 2020 at 11:16 am

KONICA MINOLTA lansează o nouă gamă bizhub i-SERIES A3 monocrom

by

bizhub 450i location picture 150708Noua serie bizhub 750i / 650i / 550i / 450i / 360i / 300i aduce servicii IT avansate și ușor de utilizat, ce pot fi accesate direct de pe panoul de control al dispozitivului, fără a fi necesare cunoștințe aprofundate de IT. De asemenea, prin intermediul platformei online MarketPlace, preinstalată pe toate dispozitivele, se pot accesa o gamă largă de servicii și aplicații IT, gestionate central, infrastructura ei fiind simplificată.  

Securitate high-level: protecție împotriva amenințărilor externe
Riscul atacurilor cibernetice care amenință corporațiile este în creștere și, la fel ca în cazul altor dispozitive în rețea, echipamentele de printare trebuie protejate împotriva virușilor. Soluția antivirus Bitdefender de ultimă generație, a fost încorporată în noul firmware bizhub i-Series și poate fi activată, opțional, pentru a oferi cel mai înalt nivel posibil de protecție. Aceasta monitorizează toate operațiunile de scanare și transmitere fișiere către și de la MFP, în timp real.

Totodată, detectează imediat virușii și programele malware și trimite alerte despre potențialele amenințări. De asemenea, permite scanarea manuală pe hard disk-uri externe, precum și scanarea cu autentificare. Acest lucru împiedică răspândirea virușilor pe alte dispozitive și aduce garanția că multifuncționalul utilizat nu devine o breșă în sistemul informațional al companiei. În plus, bizhub i-Series poate fi echipat cu bizhub SECURE, ofertă specială pentru MFP-uri, pe care pot fi setate diferite niveluri de securitate pentru protecția dispozitivelor de birou și a setărilor de rețea. O aplicație de notificare avertizează inițiatorul proiectului atunci când setările sunt modificate. Mai mult, toate modelele bizhub i-Series sunt pregătite conform GDPR, iar standardele de confidențialitate a datelor și cerințele de securitate sunt îndeplinite pentru ca acestea să rămână productive. Tehnologia de ultimă generație poate fi actualizată constant, mulțumită celui mai recent firmware care poate fi încărcat în timp real sau programat.

Dispozitive inteligente cu productivitate ridicată
Noua serie bizhub i este dotată cu procesor quad-core cu 8 GB – memorie standard și un SSD de 256 GB (unitate SSD), plus un SSD opțional de 1 TB. Toate aceste dotări permit ca dispozitivele să răspundă rapid la orice solicitare și să ofere operațiuni de înaltă performanță. Unul dintre punctele forte ale acestor echipamente este timpul de încălzire redus, de la 11 secunde pentru bizhub 300i și până la 18 secunde pentru bizhub750i.

bizhub 750i location picture 150714Vitezele de printare variază de la 30 ppm (bizhub 300i), la 75 ppm (bizhub 750i). Echipamentele de viteză medie și mare permit printarea volumelor mari într-un timp mult mai scurt. Toate dispozitivele pot fi echipate cu senzor media inteligent. Senzorul detectează automat greutatea hârtiei și tipul acesteia înainte de înregistrare, aplicând imediat setarea corectă pentru tot lotul încărcat, prevenind, astfel, blocajele de hârtie și îmbunătățind calitatea printării. Un alimentator de documente de mare viteză susține operațiunea de printare, prin dotarea cu tăvi de capacitate mare. Printre caracteristicile importante ale noii serii bizhub i se numără și alimentatorul de documente, ce poate găzdui până la 300 de coli și oferă posibilitatea de scanare față-verso cu o viteză de peste 45 ppm și peste 280 ipm.

Design simplu și utilizare facilă
Angajații companiilor trebuie să se poată concentra pe jobul lor principal, mai mult decât să fie nevoiți să învețe utilizarea unui MFP. Konica Minolta a luat în considerare acest lucru. În consecință, noua serie bizhub i oferă un design elegant și contemporan și o interfață de utilizator intuitivă, stil smartphone. Echipamentele sunt dotate cu un panou de control modular, cu ecran tactil de 10”, margini rotunjite și indicatoare LED. Afișajul asigură o vizualizare optimă chiar și pentru utilizatorii din scaune cu rotile, grație posibilității de înclinare a panoului cu 90 de grade. În plus, cu aplicația „Personalize” disponibilă pe platforma online MarketPlace, utilizatorii pot individualiza afișajul panoului de control pentru a seta dispozitivul în funcție de comportamentul individual de lucru. Angajații beneficiază, astfel, de echipamente de printare care se adaptează propriilor tipare de lucru, reducând timpul petrecut în fața acestora, pentru eficientizarea muncii și rezolvarea sarcinilor mai importante.

Autodiagnosticare pentru minimizarea timpului de nefuncționare și asigurarea utilizării fără întreruperi
Echipat cu un număr mare de senzori care permit autodiagnosticarea și utilizarea de la distanță, noua serie bizhub i minimizează timpul de nefuncționare și asigură o utilizare neîntreruptă. Consumabilele, precum tonerul, sunt livrate pro-activ sau echipa de întreținere poate fi apelată automat, atunci când este necesar. Mulțumită acestor caracteristici, sarcini precum gestionarea zilnică a stocurilor și a eventualelor probleme pot fi eliminate din îndatoririle departamentelor IT. Acest lucru reprezintă un mare beneficiu, în special în companiile mici și mijlocii, unde deseori există un deficit de personal IT.

Angajament pentru sustenabilitate
Konica Minolta confirmă, încă o dată, angajamentul asumat pentru susținerea mediului înconjurător. Noua serie bizhub i reflectă puternic acest lucru. Fiecare model are un rating EPEAT Gold și îndeplinește standardele stricte enunțate de Blue Angel. Noile elemente, fusing unit și tonerul cu fixare la temperatură scăzută, ajută la obținerea unui consum mai mic de energie atât în timpul funcționării, cât și în modul de repaus. Zgomotul de funcționare este mai mic datorită îmbunătățirilor aduse ventilatorului de răcire și mecanismului ADF, iar impactul asupra mediului a fost redus și mai mult prin noua modalitate de ambalare: materialul tradițional de amortizare a șocurilor asupra echipamentului a fost înlocuit cu perne de aer mult mai ușoare, care asigură, în continuare, protecție în timpul transportului.