NEW TECHNOLOGY — November 11, 2020 at 11:28 am

Ashling Partners adăuga tehnologie românească în proiecte de automatizare din America de Nord

by

DruidFurnizorul de servicii de automatizare Ashling Partners a încheiat un parteneriat strategic cu DRUID, companie românească specializată în tehnologie conversațională, pentru a lansa asistenți virtuali inteligenţi pentru organizații care doresc automatizarea comunicării prin chatboţi. Cele două companii vor colabora în proiecte de automatizare conversaţională într-o varietate de industrii pe teritoriul Americii de Nord (Statele Unite, Canada, Mexic, Greenland).

Tehnologia DRUID permite companiilor să ofere un mod mai intuitiv și mai natural de a interacționa cu clienții și angajații prin intermediul aplicațiilor externe și interne de tip self-service, economisind timp și bani prin automatizare și îmbunătățind experiența utilizatorilor. Datorită conectorului nativ cu tehnologia UiPath, DRUID aduce capabilități conversaționale unice roboților asistaţi sau neasistaţi de operatori umani, adaugă servicii cognitive superioare și simplifică automatizarea activităţilor prin comenzi date într-un limbaj natural, simplu şi uman.

Angajat în misiunea de a oferi cele mai puternice soluții și servicii de productivitate, Ashling Partners va adăuga tehnologia conversațională DRUID roboţilor UiPath pentru a ajuta clienții să obțină beneficile de viteză şi eficienţă oferite de hiper-automatizare. Ashling intră într-o rețea de elită de parteneri de implemnetare, fiind prima și singura companie care deține statutul GOLD Partner DRUID din America de Nord. Statutul GOLD Partner recunoaște cel mai înalt nivel de competență tehnică, excelența serviciilor, cea mai bună expertiză în implementare și investiții continue în formarea și certificarea riguroasă a personalului.