Big Data&Analytics, Cloud Computing / Edge — November 23, 2020 at 5:17 pm

Backup-ul încă reprezintă cheia revoluției Big Data

by

Data servers resting on clouds in blue in a cloudy skyDeoarece analytics continuă să joace un rol mai important în inițiativele cheie ale unei companii, acest lucru duce în mod eficient și sigur la concluzia că datele sunt esențiale. Sosirea erei informaționale a dus la o creștere explozivă a culegerii de date la margine, totul oriunde oamenii se adună și se lucrează, în fabrici și magazine cu amănuntul, pe platformele petroliere de pe mare și nenumărate alte locuri. În zilele noastre este greu să te uiți undeva fără să nu vezi un dispozitiv sau un senzor care să preia informații. Datele nu sunt importante doar pentru afaceri, iar în multe feluri, datele sunt companiile.

Astfel, atunci când vine vorba de stocarea datelor, organizațiile trebuie să țină cont de două lucruri: rechemarea eficientă și securitatea.
Un exemplu este HPE Cloud Volumes, care ajută companiile să-și acceseze sau să-și recupereze datele la margine sau în centrul lor de date, acesta putând fi activat pentru a extrage date către și din cloud. Mai mult decât o soluție de rezervă, HPE Cloud Volumes permite companiilor să acceseze rapid și în siguranță informații în cloud, astfel încât să poată profita de analiza datelor.

HPE Cloud Volumes vă permite instantaneu să vă protejați datele de oriunde și să le accesați de oriunde, în timp ce se optimizează permițând transferuri de date extrem de eficiente între centrul de date și cloud, sau edge și cloud.

Cloud Volumes se prezintă în trei niveluri, în funcție de cât de repede au nevoie întreprinderile de date. Cloud Volumes Block oferă timp de recuperare în câteva secunde. Cloud Volumes Backup este perfect pentru copii de rezervă nocturne. Și, în cele din urmă, spațiul de stocare Cloud Bank acceptă copii de rezervă în scopuri de conformitate și arhivare. O companie poate utiliza aceste niveluri în mod interschimbabil, indiferent de necesitățile lor de date în acel moment și nu trebuie să decidă cât de mult din fiecare nivel au nevoie în avans.

RainTech, un furnizor de servicii gestionate cu sediul în Colorado Springs, Colorado, are o gamă largă de clienți în diferite industrii, dar majoritatea clienților săi se află în industria asistenței medicale.

RainTech are în prezent două tablouri HPE Nimble Storage, un CS300 utilizat pentru stocarea mai veche a mașinilor virtuale, gestionarea înregistrării evenimentelor și securitate, urmat de un un HF40, care este utilizat pentru toată stocarea de producție.

Întrucât întreaga afacere RainTech se asigură că clienții săi rămân în funcțiune, trebuie să știe că datele se pot recupera imediat dacă există o întrerupere. Compania are aproximativ jumătate dintr-un petabyte de date doar în stocarea de rezervă, iar în cazul în care s-ar întâmpla ceva în centrul de date, este esențial să existe capacitatea de revenire în cloud folosind Cloud Volumes. HPE InfoSight este motorul AI încorporat în HPE Nimble Storage. Este un motor de informații bazat pe cloud care poate rezolva singur problemele de stocare a datelor.