Foto-Video-Audio — January 11, 2021 at 4:31 pm

Crește portofoliul de monitoare de gaming Predator și Nitro

by

Acer lansează trei monitoare de gaming din seriile Predator și Nitro potrivite pentru o largă varietate de utilizatori, de la profesioniștii de elită care necesită tehnologie de vârf, până la gamerii entuziaști care joacă pentru divertisment. În plus, Acer este prima companie care oferă monitoare de gaming certificate TÜV Rheinland Eyesafe®, special concepute pentru a emite mai puțină lumină albastră decât ecranele LCD standard din industrie.

Monitorul de gaming Predator XB273U NX este monitorul de 27 inci care aduce la viață jocurile pe un ecran WQHD (2560×1440) cu rată de refresh de până la 275 Hz și un timp de răspuns de până la 0,5 ms (G to G) asigurând imagini fluide și fără întreruperi, chiar și atunci când obiectele se mișcă rapid pe ecran. Monitorul compatibil HDR acoperă 95% din spectrul DCI-P3 pentru a oferi culori vibrante și negru mai profund, iar afișajul său este îmbunătățit de tehnologia IPS Agile-Splendor de la Acer, care face posibile imagini clare chiar și la unghiuri largi de vizualizare.

Predator XB3_XB273U-NXInstrumentul de măsurare a latenței sistemului lansat recent, NVIDIA Reflex Latency Analyzer, detectează click-urile provenite de la mouse și apoi măsoară timpul necesar pentru ca pixelii rezultați (de exemplu flash-ul unei împușcături) să se schimbe pe ecran, iar NVIDIA G- SYNC® oferă jocuri fără întreruperi, pe lângă un contrast și o paletă de culori extinsă.

Predator XB3_XB323QK-NVNoul Predator XB323QK NV este un monitor de gaming UHD (3840×2160) de 31,5 inci, compatibil NVIDIA G-SYNC, cu o rată de refresh rapidă, de 144 Hz. Pe lângă imaginile clare și fluide pe care le oferă această tehnologie, jocurile au culori vii, cu o gamă vibrantă oferită de gamutul Wide Color DCI-P3 de 90% al monitorului. De asemenea, dispozitivul include Acer Agile Splendor IPS și certificare VESA DisplayHDR™ 400.

Ambele monitoare din seria Predator XB3 dispun de Acer VisionCare 4.0, o suită cuprinzătoare de tehnologii care ajută la protejarea ochilor utilizatorilor în timpul sesiunilor de joc și a turneelor mai lungi. Acer VisionCare 4.0 include LightSense pentru reglarea luminozității ecranului în funcție de iluminarea ambientală și AdaptiveLight, ColorSense și ProxiSense, o suită de tehnologii care măsoară lumina ambientală și apoi reglează automat luminozitatea și temperatura de culoare a monitorului în mod corespunzător.
Ambele modele sunt printre primele monitoare din lume care au primit certificarea TÜV Rheinland Eyesafe. Se sprijină pe Acer ErgoStand, un suport inovator care oferă utilizatorilor libertatea de a regla gradul de pivotare, de înclinare și înălțimea monitorului pentru a găsi unghiul de vizualizare ideal.

Nitro XV282K KV captivează utilizatorii în lumi spectaculoase, cu detalii grafice incredibile, cu ajutorul unui panel IPS 4K UHD (3840×2160), contrast 100.000.000:1 pentru a afișa imagini extrem de clare și acoperire de 90% a gamutului de culoare DCI-P3. Cu tehnologie AMD® FreeSync™ Premium, ecranul cu rată de refresh de 144 Hz are un timp de răspuns de 1 ms pentru o redare rapidă a cadrelor.

Nitro XV2_XV282K-KVÎn plus, noul Acer Nitro XV282K KV dispunde de HDMI 2.1 și cablu, pentru suport facil al celor mai recente console de gaming la 4K UHD 120 Hz cu VRR (Variable Refresh Rate). Monitorul a obținut certificarea TÜV Rheinland Eyesafe și dispune de noua tehnologie Ager-Splendor IPS de la Acer pentru a asigura imagini clare, chiar și la unghiuri largi de vizualizare.

Noile monitoare Acer din seria Nitro XV2 dispun de Acer HDR 400 și ecran IPS cu cristale lichide pentru o calitate sporită a imaginii, în timp ce Acer VisionCare 3.0 încorporează mai multe inovații tehnologice care ajută la reducerea oboselii ochilor des întâlnită după utilizare intensă. Aceste tehnologii includ LightSense, ColorSense, ProxiSense și BluelightShield Pro.

Monitorul Predator XB273U NX va fi disponibil în EMEA din luna mai, la prețuri începând de la 1.179 euro.
Monitorul Predator XB323QK NV va fi disponibil în EMEA din luna mai, la prețuri începând de la 1.199 euro.
Monitorul Nitro XV282K KV va fi disponibil în EMEA din luna mai, la prețuri începând de la 949 euro.